БСП и ДПС развалиха коалицията в Рибново

Феим Иса, снимка: infomreja.bg

В гърменското село Рибново ДПС и БСП издигат свои отделни кандидатури за кмет, което означава, че договорената преди време коалиция между двете партии за местния вот се разпада. С издигнатите две кандидатури от ДПС и БСП претендентите за кметския стол в Рибново стават трима.

Кандидатът на БСП за кметския пост в Рибново е Кемал Сердар. ДПС пък издига кандидатурата на директора на местната гимназия Феим Иса. Третият кандидат-кмет е настоящият местен управник Мустафа Абдиков. Подкрепа за него декларират две партии - ПП "ЛИДЕР", с която Абдиков спечели първия си мандат, и ПП ГЕРБ, която му предложи да бъде кандидат на управляващата партия на предстоящите избори за местна власт.

Местни жители коментираха, че за тях няма значение коя от двете партии ще предпочете Абдиков, защото на местния вот всички     гласуват за личност, а не за партия.

Лидерът на РЗС Яне Янев преди време също предложи на Абдиков партията му да го издигне за следващ мандат, която оферта обаче Абдиков отказал.  

 

КОМЕНТАРИ

ъндър23:34 - 10.09.2011
ама полицията вече е сезирана за фалшивите документи на любовника на Краса, предстои проверка и ще ги видим как ще цъфнат законово двамата дебели любовници
градски фен23:00 - 09.09.2011
Е смешка! Тва пак го е измъдрила Краса Терзиева дето гушеше и от СДС и от ДПСи от кой не! Криминалната свиня дето изфабрикува лична карта на най-новия й любовник, който носи същото име ама е търсен от полицията в цялата страна та се скри при нея!
но14:27 - 09.09.2011
дойде време за отплата , Башев и Иса и кликата около тях със строителни фирми дето източиха парите от проектите да си платят за гяволъка . Всичко да върнат на хората от Гърмен и да бъдат осъдени за да не ги виждаме поне една петилетка
12514:23 - 09.09.2011
Никога не е късно Златанов веднага да уволни този лицемер той заслужава решетки крадливи идиоти двамата с Башев не спряха да крадат

FACEBOOK