БСП-Гоце Делчев стартира предизборната си кампания

снимки: infomreja.bg

Под надслов „С младост и мъдрост, силни, отговорни и толерантни!“ снощи при пълна зала в Дома на културата в Гоце Делчев БСП стартира официално предизборната си кампания. Официален гост на откриването бе депутатът и областен лидер на партията Корнелия  Нинова, която даде силен старт с връчването на партийните книжки на 7 новоприети през последния месец членове.

От трибуната тя обяви, че общинската структура на БСП в Гоце Делчев е за пример в цяла България. За по малко от година членовете й са нараснали с над 200, благодарение на активната работа на Младежкото обединение.

Пред обществеността на Гоце Делчев бяха представени кандидатите за общински съветници от листата на БСП, в която преобладават млади  и образовани хора, както и личности с опит в управлението на Общината, като Богдан Боцев, Стефан Иванов, Магдалена Пиринска, Димитър Бояджиев, Димитър Балтаджиев, Ангел Башов, Петър Янев, Иванка Хрисимова, Красимира Делииванова, Олег Вангелов, Юли Тешовски, Димитър Бешин, Ивана Влахова и Даниела Чобанова.

Присъстващите в залата членове и симпатизанти на БСП бурно аплодираха представянето на кандидата за кмет на Гоце Делчев Владимир Москов и кандидатите за кметове на населените места - Красимира Хаджидиманова за с. Мусомища, Иван Тимчев за с. Борово, Иван Каръков за с. Баничан и Сергей Гунев за с. Господинци. 

„Последните две години дадоха негативно отражение както на живота на хората, така и на управлението на Общината. Въпреки орязаното ни финансиране, ние намирахме начини да подпомагаме местните фирми, благодарение на което извършихме реконструкция на голяма част от инфраструктурата в общината, облагородихме Бизнес зоната, разположена на 70 декара. Приключихме успешно и ремонта на Дома за стари хора, на 85 % е решен проблемът с канализацията, на 400 безработни осигурихме работни места“, заяви кандидатът за кмет Владимир Москов, който направи обстоен отчет за свършеното през изминалия мандат.

Москов призна, че някои от проблемите на общината не са намерили решение по независещи от местните власти причини. Пред пълната зала кандидат-кметът на Гоце Делчев представи и програмата си за следващия мандат, която бе одобрена единодушно от стотиците присъстващи на откриването на предизборната кампания на БСП.

„Нашият основен опонент на тези президентски и местни избори е партия ГЕРБ, която води двулична, силно манипулативна и дори реваншистка политика. В щаба на БСП постъпиха сигнали, че в офиса на ГЕРБ - Гоце Делчев са привиквани работодатели, директори на училища, управители на фирми, които са заплашвани, че ако те и колективите им не гласуват за кандидатите на ГЕРБ, след изборите ще бъдат уволнени. Натяквано им е и че именно те са управляващите страната и в тях са всички лостове. За разлика от ГЕРБ ние не делим хората нито по възраст, нито по образование, нито по религия, нито  по партийна принадлежност. Нашите усилия в местното управление на Гоце Делчев досега са били насочвани единствено в помощ на жителите на общината. Поемаме курс на толерантна и добронамерена кампания. Гласувайте с бюлетина № 8, за да покажем, че младостта, мъдростта и толерантността ще победи всяко зло“, декларираха пред избирателите кандидатът за кмет Владимир Москов, депутатът Корнелия Нинова и водещият Тодор Иванов.

 

КОМЕНТАРИ

Вида23:24 - 03.10.2011
Такава предизборна мръсотия никога не е било , хора да спрем нашествието на тези гоцеделчевски боклуци да гласуваме за който и да е друг но не и за ГЕРБ.
Те ти булка Спасовден23:22 - 03.10.2011
Дошло време разделно . Кой ще делите бе боклуци и селтаци мръсни .За какво време разделно говорите бе наркомани и долни престъпници . Да вие наистина ще ни доведете до такова време разделно но народът няма да го допуусне . Такива екстремисти и такива гадове които ни втълпяват че е дошли време разделно няма да избираме . Кой ще делиш бе Андонов собствениянт ти народ ли , как не ви е срам да пишете подобни глупости . Нито е турско нито е фашистко та да говорите за време разделно какво ще ни колите , ще ни бесите ли тези които не харесваме ГЕРБ . На нас ни трябват обединители на нацията , а не поробители . Бойко Борисов ако ви прочете коментарите ще ви даде едно време разделно на всички ненормалници в този форум .Бог да пази България от такива като неврокопските гербаджии .
Гого22:45 - 03.10.2011
ГЕРБ били милиционери, ами Сарандев какъв е да не е света вода, Пешо Яневия и Шак са най - големите измамници в бСП. Кой ги сложи там?
Аз16:26 - 03.10.2011
Аз знам едно, дошло е време разделно- сбогом на управлението на БСП привет на управлението на ГЕРБ в цялата страна. Успех млади гербери от Гоце Делчев. Време разделно е дошло край на диктатурата в нашия град.

FACEBOOK