БСП - Гоце Делчев иска второто място в листата

Корнелия Нинова и Тодор Радулов, снимка: infomreja.bg

Общинска конференция на БСП в Гоце Делчев с тайно гласуване определи късно снощи двете кандидатури за кандидатдепутатската листа в Пиринско. Четирима бяха номинираните, които влязоха в изборна битка за квотата от две кандидатури, излъчени от местната организация за възможно най-предно класиране в червената листа. Официално листата на БСП в Благоевградска област ще се реди в неделя.

След тайното гласуване най-много гласове събра кандидатурата на общинския лидер инж. Тодор Радулов, за когото са гласували 74 от присъстващите общо 83-ма делегати. Младата адвокатка Магдалена Пиринска, която е и общински съветник, е получила доверието на 41 свои съпартийци. Отчетени са три недействителни бюлетини.

От надпреварата за депутатската листа отпаднаха общинските съветници Димитър Бояджиев и Тодор Стефанов, които поздравиха спечелилите и им пожелаха успех. Членовете на БСП заявиха категорично, че второто място в листата трябва да бъде дадено на Гоцеделчевски регион и заръчаха на лидерите си да отстояват в неделя твърдо позицията им.

"Ако нашият регион не получи второто място в листата, не можем да разчитаме на никаква мотивация да активизираме и убедим избирателите да подкрепят на 12 май БСП", кометираха делегати, докато пускаха бюлетините в урната по време на общинската конференция в Гоце Делчев.

Чуха се и гласове за оттегляне на кандидатурите, ако Гоцеделчевски регион не получи второто място в депутатската листа.

На партийния форум снощи присъстваше и ексдепутатът Корнелия Нинова, която отчете изтеклия си мандат в парламента пред избирателите и съпартийците си, общинските председатели на Гърмен, Сатовча и Хаджидимово - съответно Мариана Стругова, Милко Серкьов и Румен Боянин.

 

Корнелия Нинова и Тодор Радулов, снимка: infomreja.bg
Корнелия Нинова и Тодор Радулов, снимка: infomreja.bg
Корнелия Нинова и Тодор Радулов, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

БСП23:48 - 30.03.2013
БСП са смешници.Вижте дебелото Коле Абадживев! Хахахаха.Шак депутат,ебати и утрепките.Греб юе ги помете като бръмбър сламка
batko Sasho13:01 - 30.03.2013
Ne dadat li 2 miasto da ochakvat neochakvanoto
Оги12:33 - 30.03.2013
Верно,защо винаги ги пускат по лифта ГРАДЪ за депутат.При положение,че толкова години управляват,а са център и за още три селски общини.Това са 100хиляди избиратели.На шефовете в БСП им куца математиката.
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ10:53 - 30.03.2013
ИЛИ НИ ДАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО МЯСТО ИЛИ БУНТ!!!!!

FACEBOOK