БСП - Благоевград утвърди листата си за общински съветници, води я Емил Костадинов

Асен Балабанов, Емил Костадинов и Милан Богдански, снимки: infomreja.bg

Общинският съвет на БСП - Благоевград утвърди листата си за общински съветници за предстоящите местни избори. Съставът на листата бе гласуван с мнозинство и само два гласа "въздържал се" по време на разширено заседание, проведено на 1 септември. Средната възраст на участниците е 40 г., като 14 от кандидат-съветниците на БСП са на възраст до 30 г., а 11 - до 40 г.

"Това е листата фаворит в предстоящите местни избори, отборът за дълъг път в името на Благоевград", каза при представянето й кандидатът за кмет на Благоевград от БСП инж. Емил Костадинов, който е водач. Костадинов е на 55 години от Благоевград, строителен инженер, управител на „Делта консулт – 2009“ ЕООД, член на БСП в продължение на 21 г. 

Втори в листата е Николай Бошкилов, на 39 г. от Благоевград, завършил висше образование със специалност "Педагогика на обучението по техника и технологии". Бошкилов е управител на фирма „Вини Бошкилов“ ООД, с 4-годишен партиен стаж.

Асен Балабанов е под № 3 в листата за общински съветници на БСП - Благоевград. Той е на 31 г., с висше образование по специалността "Финанси и международни отношения", младши експерт в Министерството на околната среда и водите, от 4 години е член на БСП.

Четвърти в листата е Милан Богдански – на 43 г. от с. Падеш, община Благоевград. Той е с висше образование - инженер системи и технологии, управител в „Неврокоп Газ” АД, партиен стаж – 5 години.

Д-р Владимир Пандев е на пето място. Той е на 40 г., роден в Петрич, но живее и работи в Благоевград. Д-р Пандев е с висше медицинско образование, ординатор е в хирургично отделение в „МБАЛ Благоевград” АД. Член е на БСП от 11 години.

Шестото място е отредено на коалиционен партньор. Заема го досегашният общински съветник Валери Миленков - на 52 г. от с. Брежани, община Симитли. Миленков е с висше образование по начална педагогика. Председател е на общинското и националното ръководство на партия "Движение за социален хуманизъм".

На седма позиция е Гергана Бечванова-Янчева, на 38 г. от Дупница. Тя е с юридическо образование. Работи като адвокат. В БСП е от 4 години.

Под № 8 в листата е арх. Иван Калпачки, на 62 години от Благоевград, с висше образование по архитектура. Калпачки е архитект и управител на фирма. Член на БСП в продължение на 20 години.

Владимир Иванов е на девето място. Той е на 34 години от Благоевград, с висше образование по публична администрация и финанси. Младши експерт е в направление „Култура” в Община Благоевград. Иванов е председател на Младежко обединение „Надежда”. Има 8.годишен партиен стаж.

Десетото място също е на коалиционен партньор. Заема го Теменужка Христова, на 28 г. от Благоевград. Христова е студентка в ХМТУ – София, управител е на фирма „Т-Аутолукс” ЕООД.

Антон Асийски е на 11-то място. На 28 г. е. Роден в Пловдив. Асийски е с юридическо образование. Работи като юрист в Община Благоевград. В партията е от 10 г.

Под № 12 е Юлиян Гошев, на 61 г.  от Благоевград. Той е с висше икономическо образование. Управител е на „МАК – имоти” ООД. Член е на БСП от 40 години.

На 13-та позиция е Николай Христов, на 59 г. от Благоевград, с висше образование по технология на машиностроенето и икономика. В момента е безработен. Има стаж в партията от 20 години.

София Гълъбова е на 14-то място. Тя е на 51 г. Родена е в Мелник, живее и работи в Благоевград. Гълъбова е с висше образование по специалностите "История", "Социология" и "Философия". Работи в сферата на маркетинга и рекламата в БНТ „Пирин”. От 30 г. е член на БСП.

№ 15 в листата е Илия Милев, на 29 г. от Гоце Делчев. Милев е с висше юридическо образование, политически сътрудник е в Областния съвет на БСП. Той е член на БСП от 6 години.

Елисавета Стойчева е на 16-то място. На 36 г.  е. От Благоевград. Тя е с висше педагогическо образование, завършила е и специалност "Финанси". Счетоводител е на ТП на НОИ - гр. Благоевград. В БСП е от 5 г.

На 17-то място е Костадин Сандев, на 64 г. от Дупница. Той е с висше образование по архитектура. Ръководител е на бюро за проектиране.

Румяна Никова заема 18-та позиция, определена за коалиционен партньор. Тя е регионален председател на НСФЕБ (Независима синдикална федерация на енергетиците в България). Никова е на 35 години от Благоевград, с висше икономическо образование. Координатор и техник е на електронни машини и апарати в ЧЕЗ „Разпределение България” АД.

Под № 19 е Христо Трайков, на 58 г. от Благоевград. Той е с висше образование. Ръководител е на „ЕСО – ЕАД МЕР” – Благоевград. Член е на БСП в продължение на 25 години.

Подредбата до 37-мото място е следната:

20. Дафина Крумова Бойчева - 42 години, образование – средно. Читалищен секретар и библиотекар в с. Логодаж, председател на ОПО, партиен стаж – 14 години, родена в гр. Благоевград.

21. Александър Любенов Евтимов – 40 години, образование – висше, психология, управител във фирма „Пиросо“ ООД,  роден гр. Благоевград.

22. Крум Петров Палапуов – 35 години, образование – висше, транспортно строителство, ръководител контролно-оперативен сектор в ДП „НКЖИ“, партиен стаж – 8 години, роден в гр.Добринище.

23. Мила Стефанова Горова – 37 години,  образование – висше, право, главен асистент в ЮЗУ, партиен стаж – 9 години, председател на ОПО,  родена в гр. Благоевград.

24. Александра Владимирова Стоянова – 31 години, образование – висше, право, ръководител правна служба в ЗИИУ „Стандарт” АД, родена в гр. Благоевград

25. Владислава Георгиева Ленджова – 30 години, образование – висше, социология, социолог в ГИП “София“, партиен стаж – 1 година, родена в гр. Ихтиман, Софийска област.

26. Владислав Николов Качев – 34 години, студент в Солунски университет „Аристотел“, брокер в Агенция за недвижими имоти „Струма брокер“ ООД, партиен стаж – 3 години, роден гр. Благоевград.

27. Надка Петкова Танева – 52 години,  образование – висше, учител, ОДЗ 2 – учител по музика, партиен стаж – 6 години, родена гр. Главиница, Силистренска област.

28. Борислав Александров Мутафчийски – 21 години,  образование – средно специално, професионален танцьор в ансамбъл „Пирин“, партиен стаж – 1 година, роден в Благоевград.

29. Валентин Петров Петров – 30 години, образование – висше, българска филология и финанси, експерт „Здраве и безопасност на условията на труд” във фирма „ВИЕМ – Строй” ООД, партиен стаж – 3 години,  роден в гр. Благоевград.

30. Николай Георгиев Бачев – 29 години, образование – висше, колеж по туризъм, крупие в „Хемус Турс“ ЕООД, партиен стаж – 4 години, роден гр. Благоевград.

31. Калинка Борисова Христова, 59 години образование – висше, физика, партиен стаж – 42 години, член на ИБ на ОбС - Благоевград.,  родена гр. Гоце Делчев.

32. Васил Димитров Динчев – 27 години, образование – висше, социални дейности, безработен, партиен стаж – 4 години, роден в гр. Благоевград

33. Стефан Славев Марков – 64 години, образование – средно, зъботехника, кмет на с. Зелен дол, партиен стаж – 45 години, роден с. Зелен дол.

34. Стоян Йорданов Великов – 22 години, студент в ЮЗУ – славянска филология, член на ИБ на ППО „Надежда”, партиен стаж – 4 години,  роден в гр. Благоевград.

35. Добринка Асенова Петрова – 28 години, образование – висше, социални дейности и психология, сътрудник продажби в ПОК ”Доверие”, партиен стаж – 1 година, родена в гр. Девин.

36. Красимир Иванов Божурски – 33 години, образование – средно, съсобственик на  фирма „Айермакс” (климатизация и вентилация), партиен стаж – 4 години, роден в Благоевград

37. Луиза Руменова Николова – 23 години, образование – висше, счетоводство и контрол, търговски представител на Кока-Кола, партиен стаж – 2 години, родена в Благоевград.

На разширеното заседание на Общинския съвет на БСП - Благоевград бяха утвърдени и кандидати за кметове на населени места в община Благоевград. Партията гласува доверие на настоящия кмет на с. Изгрев - 46-годишния Николай Безински, за трети мандат на поста. Той е член на БСП от 25 години. Семеен е, с две деца.

БСП застава и зад настоящия кмет на с. Логодаж Пламен Червенков също за трети пореден мандат. Червенков е на 48 години, с висше образование по стопанско управление. Той е три мандата кмет на Логодаж и два мандата кметски наместник на Обел-Клисура. Има партиен стаж 25 години. Роден е в с. Логодаж. Семеен, с едно дете.

Утвърдена е и кандидатурата на Методи Цонев, на 48 години от с. Брежани. Той е досегашен кмет на с. Покровник (2  мандата) и два мандата кметски наместник на с. Мощанец. Има партиен стаж 6 години. Семеен е, с две деца.

Партията утвърди и Валентин Христов за кмет на с. Рилци. Той е на 51 години от Благоевград. С висше образование в Минно-геоложкия университет – специалист енергиен мениджмънт, и УНСС – икономист по транспортна дейност. Семеен, с две деца.

 

КОМЕНТАРИ

:)23:26 - 04.09.2011
pozdravleniq za prekrasnata lista:) i uspeh!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK