БСП - Благоевград подкрепя гражданските протести

снимки: БСП

Областното ръководство на БСП – Благоевград заяви публичната си подкрепа на гражданските протести срещу високите сметки на ток.

В приетата декларация на провелото се вчера заседание Областният съвет застава категорично зад справедливите искания на българските граждани срещу развихрилите се монополи, в частност електроразпределението.

"Достъпът до енергийни, водни и други блага в нашата страна е несправедлив, хората бедстват, за да могат монополите да формират печалби, които изнасят извън страната", се казва в декларацията.

Областният съвет категорично подкрепя ангажимента в политическата рамка за участие на БСП  в парламентарните избори – 2013 г. за одържавяване на енергоразпределителните дружества.

След изнесения от областния председател Емил Костадинов анализ за участието на социалистите в Пиринско в провелия се референдум за ядренета енергетика, областното ръководство прие много добра оценка за постигнатите резултати.

Социалистите приеха и план за работата на Областния съвет за първото полугодие на 2013 година. За основна политическа цел те си поставиха спечелване на парламентарните избори с 4, или минимум три мандата, съобразно изборния кодекс.

 

снимки: БСП

КОМЕНТАРИ

Шоли23:10 - 13.02.2013
Ивана,как си моето момиче? Язък за апартамента дето охарчих по теб.Червените дядовци и те ще си чукат разните глави,ама ще е късно. вечно твой Шоли.
Теслата16:34 - 13.02.2013
Къде са младите хора в БСП?Да кажа не се отнася за Владимир Иванов, Милев , Палапуов (Златните кадри).И този доктор от Абланица да се кротне , ние помним!!! Ако не искат мира, може да има секира!!!!
Петър Наков10:08 - 13.02.2013
Господин Костадинов хората в Благоевград ви познават като човек истински загрижен за гражданите.Време вие и хората с гражданска позиция да се преборим за нужната промяна.Пожелавам много успехи в трудните битки за вас и хората около вас.
ftj09:08 - 13.02.2013
Не се занимавайте с Ивана, много си е добре момичето. Само безплатна реклама и правите, злобари и завистници такива.

FACEBOOK