Братя Каптиеви уреждат трансфер чрез отбора на безработните

Владимир Каптиев, снимка: Гонг

Братята Росен и Владимир Каптиеви попаднаха в списъка от 19 футболисти, който ще играят в отбора на безработните. Каптиеви ще се опитат да си намерят нов клуб, посредством тази формация, чийто селекционер е Румен Стоянов. Става дума за състав, с който се подготвят играчи, които в момента нямат клубове.

Зад създаването на този отбор стоят Асоциацията на българските футболисти и Българския футболен съюз, които спонсорират проекта. Така в момента 19 футболисти се подготвят в Брезник под ръководството на новия треньор на Марек Румен Стоянов.

Сред състезателите, които изчакват оферти, са миналият през Левски, Локомотив (Пловдив) и Етър Екундайо Джайеоба, братята Росен и Владимир Каптиеви, бившият вратар на Дунав (Русе) и Светкавица - Александър Димов, игралите за Любимец Кирил Крумов и Станислав Катранков и др.

На 11 юли отборът срещне Сливнишки герой в контрола, а след това на 14 юли ще участва в турнир с тимове на футболисти без клубове от Гърция и Сърбия. На надпреварата се очакват доста мениджъри и треньори от родните клубове, които да си избират играчи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK