Бошкилов и Боцев събират подписи против сделката за ЧЕЗ и в Сандански

Снимки: БСП

И днес народните представители от БСП за България – Богдан Боцев и Николай Бошкилов, се включиха в националната гражданска инициатива държавата да отмени сделката за ЧЕЗ в своя избирателен регион.

Днес те помогнаха на социалистите в Сандански, които начело с Общинския председател на БСП - Сандански- Снежана Стоянов, неуморно събираха подписи на пазара в града.

Само за няколко часа социалистите успяха да съберат стотици подписи. Активността на подписката е много голяма, според Стоянова. Тя сподели, че гражданите идват да се разписват с огромно желание тази скандална сделка да бъде прекратена.

„Българинът не е глупав и осъзнава колко недопустима и мръсна е тази сделка" – заяви категорично лидерът на социалистите в Сандански.

„Българинът е изключително погнусен обиден. Именно чрез тази подписка той изразява своето категорично несъгласие с това задкулисие и липса на прозрачност. Държавата трябва да се върне в икономиката като пазарен играч. Държавните и общински предприятия да работят на пазарен принцип и да се съревновават. Тогава капиталът ще остава тук, а няма да храни чешките пенсионери” – бяха категорични народните представители от БСП за България, Николай Бошкилов и Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK