Борсов: В понеделник ще се разбере дали отиваме на избори

Стоп кадър от видео във фейсбук страницата на Борисов

Той коментира и двама министри в оставка

Нищо, свързано с преговорите, няма да коментирам, и не им прави чест на колегите през техните казионни медии – да пускат част от преговорите. Аз не участвам и не коментирам.

Това заяви Бойко Борисов от Пловдив.

Ако Габриел направи така, че да има кабинет, който да може да управлява, ние ще им дадем 69 гласа. На колегите им казвам, че не е честно да пускат някакви части, които ги устройват. Ние спазваме ангажимента – докато всичко е договорено, нищо да не е договорено и да не се коментира, заяви лидерът на ГЕРБ.

Понеделник или ще бъде изпълнена папката, или директно да се знае, че отиваме на избори. Едно от двете. Няма да има втори, трети, няма да има никакви преговори извън понеделник. Това мога да поема като ангажимент. Ако се разбере Мария Габриел, отиваме да гласуваме. Ако не се разбира, още тогава се знае, че повече ние работа няма да имаме до след изборите, категоричен е Борисов.

Ако правителство няма приоритет фермите, така както ЕНП. Тогава какъвто и министър да сложиш, той просто изпълнява задачи, коментира Борисов по отношение на Кирил Вътев.

Аз не запазвам позиция към никого. Мария Габриел, ако може да работи с Тагарев, аз ще го гласувам. Ако не може – нейна работа. Тя ще е премиер, тя трябва да си го представи ясно, какво ще е в МС, с управлението му. Нейна работа!, каза Борисов за личността на военния министър.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK