Борисов: След няколко месеца има избори. Да си покажат програмите

Снимка: Infomreja.bg

Това съобщи премиерът Бойко Борисов при посещението си днес на пътен възел “Славяни”

Малките кметове ги свързах с Кирил Ананиев, в четвъртък в 10 часа ще се срещнат и там ако трябва да се промени закона, за финансирането. Това ще го отрегулираме в закона.

Това съобщи премиерът Бойко Борисов при посещението си днес на пътен възел “Славяни” на магистрала “Хемус”, предаде репортер на БГНЕС.

Рано тази сутрин кметове на малки населени места излязоха на мълчалив протест в Калофер с искане всяко населено място да има своя финансова рамка, която кметът на общината да е длъжен да изпълни, а не както сега – по своя преценка. Те настояват още прагът за съставяне на кметове на кметства да бъде върнат на 100 души, защото сега над 270 хил. души са лишени от правото си сами да избират собствен кмет.

След няколко месеца има избори. Да си покажат програмите. Всеки има право на действия в рамките на закона, коментира още Бойко Борисов.

По думите на Борисов в центъра на София може да си прожектират филмчета, колкото искат.

Не само, че не сме се отчаяли, точно обратното. Демокрация е, нека да прожектират филмчета, като няма провокация, нека протестират, коментира премиерът и в отговор на призив да не се „продават”, отвърна в свой стил: „На кой да се продадем, ние искаме, ама няма на кой”. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK