Борисов: ПП да не се правят на интересни, за да няма нови избори

Снимка: Infomreja.bg

В Шумен Бойко Борисов отново заяви, че в политиката е много важна аритметиката

Лидерът на ГЕРБ предупреди "Продължаваме промяната" да не се правят интересни на гърба на ГЕРБ, за да няма нови избори, съобщава БГНЕС.

В Шумен Бойко Борисов отново заяви, че в политиката е много важна аритметиката.

По негови думи, ако не били ГЕРБ и ДПС, ПП нямало да успеят да приемат 62 промени в законите.

"Как ще стане това с 30 депутати?", изрази недоумение Борисов по повод позицията на "Продължаваме промяната", че са успели да извършат толкова законодателни промени през последните няколко месеца от началото на работата на този парламент.

Според лидера на ГЕРБ е логично да се каже, че тези промени са били направени заедно. "Да кажеш: "Ние ги направихме" - това е нагло и не е вярно", изрази недоволство той и предупреди, че ако ПП искат да се правят на интересни на "наш гръб", предстои нов вот.

"Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме", напомни Борисов.

Той отчете страшна борба с корупцията. Парите обаче ги нямало, а проектите не се изпълнявали. "Тогава пак ще си задаваме въпросите: защо няма пари в резерва, защо има огромна миграци. Обективната истина е много важна - в момента имаме две ужасни войни в Украйна и Израел", посочи лидерът на ГЕРБ.

По негови думи най-важното в политиката е да се гарантира финансиране.

Борисов напомни, че три години нямаме План за възстановяване и устойчивост. Той запита защо за всичките тези три години, откакто той не е бил във властта, тези, които са я упражнявали, не са поправили грешките на ГЕРБ.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK