Премиерът на България Бойко Борисов отново пусна видео на живо от джипа, който управлява, докато разглежда новостроящи се пътища. Това стана ясно от социалната мрежа Фейсбук.

"До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения". Това заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира тази сутрин строителството на пътища в страната. С него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.

"Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят", каза още премиерът. "Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати".

Той коментира и записа на бившия правосъден министър Христо Иванов, в който бивш депутат от НДСВ Димитър Ламбовски се опитва да създаде внушение за близост между Иванов и бизнесмена Младен Михалев-Маджо.

"Той само да се погледне в огледалото. Да си погледне гузната физиономия", препоръча Борисов на бившия си министър от второто си правителство.

След края на монолога, Борисов се обръща и към "драги зрители". По думите на бившия регионален министър, който сега стана зам.-регионален, Николай Нанков от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти. /news.bg/