Борисов: Нищо не ни задържа в управлението, но другите ще счупят държавата

Снимка: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

Премиерът призова да няма безредици

Премиерът Борисов направи извънредно изявление в страницата си във „Фейсбук“. Той призова към мирни протести.

Вижте какво каза премиерът:

Вчера много говорих, когато България влезе в банковия съюз, но имаше хора, които не са доволни от това. Имаме и грешки. Уважавал съм всеки протестиращ. Няма протест, на който да не сме се срещнали. Предстоят изключително тежки месеци и години пред нас, пандемията се развива със страшна сила, а ние не спазваме мерките, защо тогава залагаме мерки. Предстоят ужасни дни за икономиката и финансите. Тогава кой би управлявал, трябва да търсим голям обществен консенсус. С какво подразнихме ние вчера – че сложихме България сред най-светлите държави.

Какво се случи днес? Оказа се, че Христо Иванов се прегръща с ДПС. Нещо добре организирано, за да прерасне в добре платен митинг. Няколко агитки добре ги познавам. Има много протестиращи, които не ме харесват – но това е демокрацията. Една партия е харесвана от 20%. Само след месеци ще са изборите.

Виждам, че Радев не го боли когато се пролива кръв на полицаите.

Използването на езика на омразата няма да доведе до нищо.

Когато запалиха Партийния дом, нека си спомнят следващите 12 години как ще е мъртво. Като гледате кои са се наредили до Радев – те бяха вече управляващи. Какво стана днес – успехи за Иванов и ДПС и се прегърнаха, пяха песни и казаха, че е лош кметът на Бургас, ГЕРБ. Това ли е коалицията? Три мандата кметът спечели с пълно мнозинство. Какво направи, че да го замерят с вода. Не по наше време са строени сараите.

Вчера гледах митинг за подкрепа на премира и президента вместо да сме заедно в общата цел.

И какво искат да строшат МС – нека, да отидат да строшат и „Тракия“, „Марица“, „Хемус“. Ние само сме градили, ГЕРБ изгради повече магистрали от Тодор Живков. За това ли да дадем оставка?!

С пандемията се справихме най-добре, докато не почнаха да атакуват мерките с щедрото финансиране на Божков.

Моля тези които не ни обичат, но са на протест, да си протестират тихо, а работодателските организации да се помислят как ще работят оттук нататък. Нищо не ни задържа в управлението, а само това, че другите ще счупят държавата.

Дойдат ли БСП веднага всичко спира! Включвам се с молба: Пазете се, не лейте кръв!

Какво искате – да провокирате полицаите? А те просто пазят!

Оставаме да управляваме, защото сега щетите ще са по-големи заради финансовата криза и самите европейски държави са много зле. Протестирайте колко искате, но пазете полицаите!

Надявам се на здравия разум!

Няма да призова никого към агресия като Радев.

Има демократични начини да вземеш управлението, а не със служебно правителство през задния вход. Не, че ни е страх, страх ме е за полицаите.

Благодаря за всеки, който прояви разум, който си обича държавата, нека не я счупят.

 

КОМЕНТАРИ

Claudia Klein00:56 - 15.07.2020
Здравейте и добре дошли в Spotlight Global Loan Services, казвам се Клаудия Клайн, аз съм кредитор, а също и консултант по заем. Имате нужда от остра финансова подкрепа? Имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | [email protected] | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем. Знаем, че получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение на него, много хора намират толкова трудно да получат заем от собствен капитал от местните си банки или други финансови институции поради високия интерес процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или други причини. Няма повече чакане или стресиращи посещения в банката Услугата ни е достъпна 24 часа в денонощието - можете да получите заем и да завършите транзакциите си винаги и където ви е необходимо. Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | [email protected] | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг. Вашето семейство, приятели и колеги не е нужно да знаете, че сте с малко пари в брой, просто просто ни пишете и ще получите заем. Вашата финансова свобода е във вашите ръце!
Android12:38 - 14.07.2020
GAME OVER GERB!...
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK