Борисов: И аз искам оставката на Радев

Снимка: Нова телевизия

Със сила няма да бъдат премахнати барикадите, заяви премиерът

„И аз искам оставката на Радев. На Христо Иванов не му я и искам, беше ми заместник толкова години”. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Хасковско.  „Всеки може да иска оставката на някой. Един на Лозан Панов, друг на Радев, трети на Борисов. Затова Конституцията е казала – провеждат се избори, на тях се явяват политически партии и те на базата на резултата си правят или самостоятелно или коалиционно правителство. Ако не успеят, се дава път на втората, ако и тя не успее – на третата”, коментира Борисов.

Той увери, че барикадите няма да бъдат премахнати със сила. Премиерът е разпоредил да се разговаря с хората от палатките.

Относно напрежението по време на Националната конференция на ГЕРБ, Борисов заяви, че то е предизвикано от провокатори.

Премиерът е в Хасковско заради пожарите. Пет общини вече са обявили бедствено положение. Със ситуацията го запозна шефът на ГДПЗН гл. комисар Николай Николов.  На място е и вътрешният министър Христо Терзийски./ Нова телевизия 

 

 

КОМЕНТАРИ

Светослав13:48 - 10.08.2020
"Деди, кат ти ишкат устафката, ишкай и ти" - казало едно детенце. И така Борисов взел мъдрото държавническо решение да иска оставката на Радев.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK