Борисов: Гешев тръгна да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков

Снимка: Infomreja.bg

Той коментира и темата за „Барселонагейт“

"В последните 2-3 седмици за пореден път някой, който иска да прави политическа партия, започва да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си ангажименти. Очевидно е, че Гешев тръгна да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, за да дискредитира тези имена, защото му пречат на политическия проект". Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пише Нова тв.

Той подчерта, че години наред не е имал имунитет, с което намекна, че, ако са искали да го разследват, е можело да го направят.

По повод назначаването на Борислав Сарафов за временно изпълняващ функциите на главен прокурор, Борисов каза: "Нито съм избирал Сарафов, нито съм го чувал". И допълни, че няма нищо общо със свалянето на Гешев от поста.

Бойко Борисов отговори на репликата на независимия депутат Радостин Василев, че „миналата седмица се е скрил като Зайко Байко”. „Кой ме нарече Зайко Байко? Руди Гела ли? Две години и половина нас ни няма в управлението и този Зайко Байко, който е страшно опасен вълк, всява такъв страх, че просто се разтрепервам. Като направи партия и се яви на избори, ще го последва същата съдба, която я последваха всички други партии. ГЕРБ е яка, силна”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и темата за „Барселонагейт“. Запитан защо е отказал да се подложи на ДНК тест, който да провери дали е баща на детето на модела Борислава Йовчева, Борисов отговори иронично: "Хайде да вземем ДНК на всички деца в София, искате ли?".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK