Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава

Бойко Борисов, снимка: infomreja.bg, архив

Цветанов да изпрати три-четири пържолки на кучето, което откри трупа на момичето от Перник. Така премиерът препоръча на вътрешния министър да награди участниците в разкриването на смъртта на изчезналата преди два месеца Мирослава Николова, цитиран от dariknews.bg.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира премиерът.

Министър-председателят допълни, че и роднините на момичето трябва да се извинят на полицията за казаните думи. Борисов изказа съжалението си, че случаят е завършил с фатален край: „Както предполагах, отвличането в Перник е с фатален край. Момичето още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме. Те показаха къде са заровили трупа. Съжалявам, че ви бяха изговорени от близките й лоши думи за МВР. Надявам се те да им се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес".

Според основната версия зад убийството на Мирослава стои семейно наследство от Италия за 6 милиона лева.

По информация на ТВ 7 става въпрос за имоти и пари, които изненадващо получил съпругът на сестра й. Според една от версиите момичето щяло да бъде върнато у дома само ако семейството на сестра й плати 500 хиляди лева откуп. Същевременно единият от двамата задържани за убийството на Мирослава от Перник се самоуби.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката. Мъжът живеел на първия етаж на кооперация на ул. "Тунджа" 13. Съседите му го описват като приветлив мъж. Дори днес, слизайки от полицейския автомобил, за повторен оглед на жилището му, той им се усмихнал и нищо не предвещавало фаталната развръзка.

Комшиите чули на стълбищната площадка пред жилището силен шум - това бил изстрелът, с който Чочо сложил край на живота си. Според източници от полицията Петров бил ловец и се е самоубил със законно притежавано оръжие.

Стойчо Петров-Чочо бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Той бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

КОМЕНТАРИ

родопеи21:34 - 15.01.2012
Съчуствие към близките на загиналото момиче.А Бойко да си ходи да гледа овчарските кучета.
asen kocanliev23:10 - 14.01.2012
taka 6tom ku4eto otkri ku4eto i da mu prati parjoli kolkoto se moje pove4e ne li taka 6tom otkri momi4eto
Димитър07:13 - 13.01.2012
Винаги съм бил фен на бат Бойко, но с това глупашко изказване той вече прекали! Това са думи за пред компания на чашка в кръчмата, а не прилягат за изказване на премиер! Пълна простотия! Жалко за момичето, съчувствам на близките и за пореден път апелирам да се върне смъртното наказание в България! Да имат малко респект престъпниците, не да си плащат и съдиите да ги пускат.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK