Борисов: Бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица

Снимка: Infomreja.bg

Той коментира темата Коцев

Бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица.

Това заяви лидерът на ГЕРБ пред медиите след края на заседанието на НС.

Той каза, че през последните дни не е слушал нито един разказ по темата Живко Коцев. Станало му смешно след като видял днес снимките с кучето, изтекли в сайта „Афера“, на който се вижда Коцев, Бойко Рашков и други.

Вчера в сайта „Афера“ бяха публикувани снимки, в който се вижда Живко Коцев, пачки с евро и куче.

Преди години в същия сайт бяха показани снимки на прословутото чекмедже на Борисов.

Не знам каква е тая мода да се снимаш непрекъснато и да се показваш, каза Борисов.

Доминира стария кабинет „Денков – Габриел“ със знакови министри като Гвоздейков и Вътев, със зам.-министрите от ПП. Обръщам се към избирателите на ПП-ДБ, чиито лидери се опитват да вменяват вина. За две седмици в преговори, от ДПС никой не се е намесил. В петък бяхме аз и колегата Асен Василев. Преди дни той е потвърдил пред медиите за компромисите в отбраната и енергетиката, регулаторите.

Борисов каза, че тези два месеца могли да изглеждат по друг начина и след изборите да се направи едно истинско споразумение и управление. Ако Василев се е върнал и е казал, че приема компромиси, нямаше да имаме теми в момента, но те дължаха твърдо за МВР министъра и шефа на ДАНС. От последните дни виждам, че те са имали други мисли.

Можехме да направим съвсем различно нещо, за да може това служебно правителство, още повече виждайки състава му днес. С финансов министър Василев и външен Мария Габриел това правителство щеше да изглежда по съвсем друг начин и след изборите да се направи едно истинско коалиционно споразумение.

Борисов заяви, че се надява службите да доведат нещата до край и да се изясни истината по контрабандните канали.

Живко Коцев - назначавал съм го за директор на ОДП-Търново още през 2013 г. и сме го подкрепяли и съм изненада от това, което чувам в последните дни. Важно е да се видят тези снимки, които излизат и тези, които са подавали сигнали срещу мен, че ям хора. Ако това се окаже истина, ние бихме работили с ПП-ДБ, но без техните партийни знакови лица. Надявам се Главчев да умее да управлява тези хора, да се произведат изборите, ако това се окаже истина – за Коцев, ние ще работим с ПП-ДБ, но без техните знакови лица, категоричен бе Борисов.

Последният ни разговор с Главчев преди години не бе приятен, защото тогава му поисках оставката, допълни лидерът на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK