Борисов: АМ „Струма“ няма да я има, докато ГЕРБ не се върне на власт

снимки: infomreja.bg

Автомагистрала „Струма“ няма да я има, докато ГЕРБ не се върне на власт. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новата спортна зала в Благоевград.

„Защото тези умници приеха закон, който спира изграждането й, докато не се произнесе съдът за отчуждаването на имотите", обясни бившият премиер, който се обърна към благоевградчани: "Затова сега ще гледате като варненци. Добре, че ми стигна времето да направим магистралата до Бургас. Така че по-бързо връщайте ГЕРБ в управлението, за да ги достроим, пък после си избирайте когото искате“.

Борисов коментира и скандалите с ЕРП-тата, като увери, че единственият изход е постепенното увеличаване на цената на тока.

Той прогнозира, че октомври-ноември управляващите панически ще избягат от зимата.

"Те в момента си откупуват време, но знаят, че след есента буквално ще се сринат. При тази политическа обстановка, при тази криза и недоверие в правителството, инвеститорите бягат. Самият Орешарски казва, че има отлив. А който е учил география знае, че отлив има след прилив, както е при океаните и моретата. При мен имаше прилив, а сега има отлив“, каза още Борисов.

Запитан за бившия областен координатор на ГЕРБ в Пиринско Костадин Хаджигаев, който вчера напусна БАСТА и стана член на „България без цензура“, Борисов заяви:

„Специални поздрави му предайте! ГЕРБ е голяма партия, можем да създадем още 3-4. Толкова кадри сме произвели, че се избиват за тях. Като вземат някой от моите кадри, казват, че това е най-големият им успех, такава радост настава. И ние сме като благоевградската футболна школа, която е люпилня на добри футболисти като Бербатов“.

 

КОМЕНТАРИ

do boko-tikwata19:29 - 28.03.2014
г-н БОКО, герб ще се върне на власт тогава когато си върнеш на бедните хорица колите който им открадна,няма как със такава сбирщина от крадци и разбойници като този от с. шума да дойдеш отново на власт,ЕБАЛ СЪМ ТИ И МАГИСТРАЛИТЕ КОГАТО ТИ НИ ИЗПОКРАДЕ КОЛИТЕ, пеш по твойте магистрали не ми се върви твойта мамка нещастна.
odjata08:00 - 28.03.2014
Начи краааай.... Останааме си без пат.... Айде пак на магаретата- наместо тиражии- киражии... Нема живот без ГРЕБ, немаа...
до смех21:33 - 27.03.2014
я да мълчиш бе буклук грозен по добре герберски отколкото турски и помашки или даалийски .
айде20:48 - 27.03.2014
Червенотиквеничковчетата започнаха да плюят. Червените тролчета нямят почивен ден!!!

FACEBOOK

//