Борисов: Ако Габриел няма да е премиер и външен министър, ще излъчим нов кандидат за МВнР

Снимка: Infomreja.bg

Най-лесно е да идем на избори, но не е правилно, заяви още той

"Ако не искат Габриел да бъде и премиер, и външен министър, ние ще излъчим нов външен министър". Това заяви лидерът на ГЕРБ и припомни, че преди девет месеца с ПП-ДБ да се споразумели на ротацията Денков и Габриел да се разменят така, както е записано и в документа, публикуван в сайта на Министерски съвет. "Мария да стане премиер, а Денков - образователен министър. Ние имаме само едно министерство - Външно", отбеляза още Борисов.

Той съобщи, че в сряда е имал "уютен разговор" в кабинета си с Кирил Петков, пише Нова тв. "Не съм разговарял с Лена Бориславова”, уточни лидерът на ГЕРБ. 

"Веднъж ПП-ДБ искат да ползват целия комфорт на подкрепата на ДПС, а друг път - не", заяви Бойко Борисов. “Днес казах на Пеевски повече, че не искам никой заедно да идва при мен. Срещите при мен ще бъдат като ги потвърдя и когато искам”, обяви той.

“ПП имат цялата власт с 30 депутати, те лека по-лека изпадат. Дайте малко да се успокоят всички. Най-лесно е да идем на избори, но не е правилно", призова Бойко Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK