Боян Табутов е втори в листата на Кунева

Георги Киряков и Боян Табутов, снимка: infomreja.bg, архив

Челните места в пиринската листа на "Движение България на гражданите" вече са ясни. Водач е столичанинът Георги Киряков, който е член на Контролния съвет. Името му бе обявено преди дни, когато станаха ясни всички водачи на партията на Меглена Кунева. 

Въпреки че Киряков не е местен, брожения в партийните редици в региона няма, както се случи след оповестените кандидати в пловдивската листа.

На второ място е утвърден Боян Табутов, който е областен координатор на партията. 31-годишният благоевградчанин е завършил политология в Бирмингамския университет. Работи в неправителствения сектор и е несемеен.

На фона на тежката артилерия, която струпват за изборната надпревара в областта повечето партии, чрез Боян Табутов Кунева залага на ново лице в политиката. Той се очертава като един от малкото кандидат-депутати в Пиринско, които не са познати на избирателите и не са членували досега в нито еднта партия.

Третата позиция в листата е отредена на председателя на общинското ръководство в Гоце Делчев - Андрей Радонов. Ведната след него се нарежда адвокат Анна Бистричка от Благоевград.

Пълната подредба на кандидатдепутатската листа на "Движение България на гражаданите" в региона се очаква да стане до дни.

 

КОМЕНТАРИ

12408:10 - 05.04.2013
Ще гласувам за Боян,защото предпочитам гласът ми да отиде за един млад и умен младеж с хъс и енергия и най - вече заради факта , че на младите сега им е времето да се опитат да стабилизират Бълария. Той е прекрасен човек и му желая успех от все сърце ..
12319:01 - 03.04.2013
Успех на Боян и на всички останали в листата.Ако има повече млади и амбициозни хора като него, България ще тръгне във вярната посока.
стар гражданин15:53 - 03.04.2013
Г-ЖО КУНЕВА,ВИЕ ПРОУЧИХТЕ ЛИ НЕЩАТА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТА ЗАЛОЖИХТЕ НА ТОЗИ КАНДИДАТ?НЕ ЗНАМ КАК ТОЙ ЩЕ ВИ ДОНЕСЕ ГЛАСОВЕ ,КАТО НЕГОВАТА ФАМИЛИЯ Е ИЗЦЯЛО МРАЗЕНА В ГРАДА?И КЪДЕ И КОГА СЕ Е ОБРАЗУВАЛА СТРУКТОРА В ГРАДА НИ,ЗА КОЯТО СЕГА НАУЧАВАМ, ТА ЧАК ВЕЧЕ И С ИЗДИГНАТ КАНДИДАТ?ИЛИ ВСИЧКО ПАК СИ ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРО МУ ,С ПЛАЩАНЕ И ПОД МАСАТА? ДАНО УСПЕЕ,НО ЯВНО ТОЗИ ПРОБЛЕМ СЪЩЕСТВУВА И НА ДРУГИ МЕСТА,СЛЕД КАТО РЕЙТИНГА ВИ ПАДА,ИЛИ ВИЕ ИСКАТЕ САМО ТЕЗИ С КОИТО СТЕ ЗАОБИКОЛЕНИ ГОРЕ ОКОЛО ВАС ДА ВЛЯЗЪТ,ЗАЩОТО СЕ ОКАЗВА ,ЧЕ МАЙ СТЕ СФОРМИРАЛИ ЛИСТИ САМО ОТ НЕПОЗНАТИ ЗА ГРАДОВЕТЕ ХОРА ,ИЛИ БЪЛЪЦИ КОИТО СА СЕ ХВАНАЛИ НА ВЪДИЦАТА ВИ.НЕ МОЖЕ ЕДНО КАКТО ТАМ СЕ КАЗВАТЕ ДВИЖЕНИЕ,ДА СЕДИТЕ САМО В СОФИЯ, БЕЗ ДА СЛЕЗЕТЕ И ДА РАЗГЪРНЕТЕ ПО-ШИРОК КОНТАКТ СХОРАТА, ДА СЪЩЕСТВУВА ДЪЛГО ВРЕМЕ.ЕДНА ДРУГА ПАРТИЯ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ВЕЧЕ УТИДЕ В ЗАБВЕНИЕ.ДАНО НЕ ГИ ПОСЛЕДВАТЕ И ВИЕ,НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ.
драго15:34 - 03.04.2013
как да е несемеен като жена му е дъщерята на друг партиен лидер мишкар

FACEBOOK