Боби Галчев стана канарче

снимка: Ботев Пловдив

Това, за което ИНФОМРЕЖА информира на 2 януари вече е факт. Борис Галчев подписа договор с Ботев Пловдив. Той пристига в клуба от Динамо Букурещ, след като разтрогна договора си с румънците.

Контрактът на Галчев е за 1,5 години, съобщава клубният сайт на "канарчетата". Борис Галчев е роден на 31.10.1983 година в Добринище.

Преди да бъде привлечен в „жълто-черните” редици, 29-годишният халф е играл за Пирин Разлог, „Пирин” Благоевград, ЦСКА и „Динамо” Букурещ. Попада и в разширения състав на настоящия селекционер на България Любослав Пенев. Статутът на резерва в Динамо накара роденият в Добринище футболист да си търси друг клуб.

От Ботев веднага реагираха и предложиха договор на Боби, който ще трябва да организира играта на пловдивчани през пролетния дял от шампионата.

С привличането на Галчев, бройката на футболистите играли преди това за Пирин става трима. В момента в Ботев са орлетата Иван Цветков и Станислав Костов, като последният може да се озове в Раковски, със статут на преотстъпен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//