Благой Дункин атакува изборите в Разлог с "Атака", БСП залага на инженер

Благой Дункин, снимка: Infomreja.bg, архив

Благой Дункин атакува изборите в Разлог с "Атака". Той получи регистрация в Общинската избирателна комисия и официално е издигнат от партията на Волен Сидеров. Освен това той е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Дункин за трети път ще се бори за градоначалническото място в планинската община. На частичните избори през 2009 година, след като тогавашният кмет и настоящ началник на кабинет на министъра на земеделието Любен Татарски стана депутат, той се кандидатира за освободения пост. Номинацията му бе подкрепена от „Патриотичен съюз за община Разлог“. На първи тур бе с почти изравнен резултат с Красимир Герчев, но на балотажа изгуби.

На местния вот през 2011 година отново се включи в изборната надпревара от партия РЗС, но отново загуби от настоящия градоначалник.

БСП пък залага на инженер в предстоящата кметска битка. Пламен Ботев също ще се опита да стигне до балотаж срещу настоящия управник Красимир Герчев, за когото някои аналазатори прогнозират лесна победа. "Той е млад човек, ново лице и се надявам на достойно представяне", коментира общинският лидер на социалистите в Разлог Емил Колевичин.

Кандидатът на ВМРО-БНД е Георги Иванов Икономов, на Рефортароския блок е Иван Димитров, а Димитър Захариев е издигнат от местната коалиция "Кауза Разлог".

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK