Бившият директор на Бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова отново e единствен кандидат за поста

Мариана Стругова, снимка: Личен архив

Бившият шеф на Бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова се връща на старата си длъжност след насрочения за 28 февруари 2017 г. конкурс за поста от Агенцията по заетостта.

За втори път Стругова е единствен кандидат в този конкурс, с който тя отново ще заеме ръководния пост в Дирекция „Бюро по труда“ – Гоце Делчев след освобождаването й вследствие на политически рокади.

На 9 февруари въз основа на представените от Марияна Стругова документи, комисията за провеждане на конкурса е решила, че я допуска до надпреварата като единствен кандидат.

В протокола за насрочване на втория етап от конкурса е упоменато изрично, че няма недопуснати кандидати. Това означава, че тя е единствената подала документи за шефското място.

От освобождаването на Стругова досега на нейното място винаги са били назначавани временно изпълняващи длъжността директор на ведомството до провеждане на конкурс за избор на титуляр.

Доскоро Марияна Стругова бе лидер на БСП в община Гърмен, а в момента е на последна позиция в пиринската листа на Коалиция „БСП за България“ като кандидат за народен представител. 

 

КОМЕНТАРИ

БЪРО ПО ТРУДА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ00:39 - 24.02.2017
Този плазмодий ,това човекоподобно, гнусно човече което е корозирала ( изгнило )от вътре,видимо е такова.Та тази женица да знае че след един месец ще бъде издухана и никой от нас нейните колеги ще е подкрепи защото тя правеше в кавички душевни свирки на Елена Боева а сега свинчето недно и забива нож.Да не забравяме че вие комунистите сте доносници и сте податливи на корупция(за малоумни същества като тебе,това е синоним на взимане на подкупи )
съселянка ожилена18:08 - 23.02.2017
Мариянке ти не разбра ли,че господ те чукна по най милото заради твойте груби грешки и още ще страдаш тъй като за тебе няма честност окраде всички магазини вселото ни сега си мислиш като назначи и некадърната си щерка че си постигнала всичко не не така така не се прави като теб и ГОСПОД не е с тебе
11117:36 - 23.02.2017
Въведете ко и цялата листа на Коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ за предстоящите избори 1. Тома Николов Томов 2. Николай Кръстев Бошкилов 3. Богдан Емилов Боцев 4. Ивайло Георгиев Бакърджиев 5. Йорданка Георгиева Атанасова 6. Николай Иванов Дундалов 7. Костадин Иванов Дурчов 8. Петър Олег Петров 9. Снежана Любенова Стоянова 10. Гергана Йорданова Бечванова – Янчева 11. Валентин Анастасов Стойков 12. Георги Иванов Алексиев 13. Елина Борисова Кумбарова 14. Валери Крумов Миленков 15. Ваня Георгиева Маникатева 16. Бойко Добромиров Юзекчиев 17. Борислав Борисов Михайлов 18. Юсуф Ибрахимов Чаушев 19. Антон Викторов Асиски 20. Васил Иванов Новоселски 21. Мартин Георгиев Бориков 22. Борис Андонов Цомпов Известният журналист Тома Томов, който е водач на листата на БСП в Пиринско е едно от новите имена, заемали ръководни постове в БНТ, чиято принадлежност към Държавна сигурност е разкрита от Комисията по досиетата с новото решение, 27 години след краха на тоталитарния комунистически режим ще води листата на БСП в 1-ви МИР-Благоевград. .
11114:03 - 23.02.2017
Tazi jena razbi i ynihtoji BSP Garmen kato go dade na konsignaciq na DPS,ZAHTO NE SE SKRIE NQKADE====

FACEBOOK