Бивш кмет и синовете му пребиха зверски мъж от Дебрен

снимка: infomreja.bg

С две счупени ръце, потрошени крака, избити зъби и множество натъртвания и рани по цялото тяло в болницата в Гоце Делчев вчера около обяд е приет мъж, намерен в полето на гърменското село Дебрен.

След издирвателни мероприятия полицаите са арестували за нанесения побой бившия кмет на гърменското село Дъбница Бекир Бекил-Беки и двамата му синове Шеин, на 24 години, и Юсуф, на 18 години.

Състоянието на пребития Евгени Кардашев е критично, тъй като има сърдечно заболяване и само преди месеци са му били поставени стендове. Най-веротно той ще бъде транспортиран в болницата в Благоевград. В ортопедично отделение в Гоце Делчев докторите са гипсирали натрошения мъж и го подържат с успокоителни. Тримата побойници са задържани и срещу тях е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

Нападателите пребили мъжа, защото го обвинили, че през лятото им откраднал три коня. Роднините на Кардашев заявиха, че са депозирали многократно жалби срещу бившия кмет и синовете му, които заплашвали Евгени Кардашев с убийство.

Според семейството на пребития мъж по техните сигнали полицията не е работила. Евгени Кардашев е семеен с две малки деца.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK