Бюлетините за изборите са доставени в общините, утре ги предават на СИК-овете

снимка: Областна администрация - Благоевград

Бюлетините за гласуване, избирателните списъци, изборните книжа и материали за парламентарни избори 2014 г. са доставени до всички общини от област Благоевград.

Бюлетините са предадени от упълномощени представители на Ообластната администрация и Районната избирателна комисия Благоевград на общинските администрации.

При извозването, всички изборни книжа са охранявани от ОД на МВР Благоевград. В момента общините  ги разпределят за секционните комисии.

Утре, 4-и октомври, бюлетините и изборните материали ще бъдат предадени на секционните избирателни комисии от представители на РИК и съответната общинска администрация.

Служители от Областната администрация Благоевград ще дават дежурства в събота и неделя, за да може да се реагира незабавно при евентуално възникване на проблем.

В неделния, изборен ден, дежурните служители ще събират информация от общинските администрации за процента гласували, която ще се изпраща в Министерски съвет и Централната избирателна комисия.

Осигурени са и дежурни коли, които са на разположение на РИК, за проверки в секционните избирателни комисии при подаване на сигнали за нередности в изборния ден.

Направена е организация във фоайето на Драматичен театър „Н. Вапцаров“ и зала „Яворов“, където ще се приемат и обработват изборните резултати от всички СИК-ове на територията на област Благоевград.

На среща с представители от оОбластна администрация, РИК, Дирекция пожарна и аварийна безопасност и ОД на МВР Благоевград е уточнена организация за приемане на изборните материали.

Районът зад сградата на Регионалната здравна инспекция до сградата на Община Благоевград е предвиден за паркиране на автобуси.

До сградата на театъра ще бъде позиционирана кола на пожарната, снабдена с генератор за ток, който ще се ползва при евентуално спиране на ел. захранването. 

 

КОМЕНТАРИ

13214:50 - 03.10.2014
a tozi smeshnik kradlivoto direktorce senkoto asim adem s celiqa si kokosi akil e pazaril zurnite ha ha ha tipo
историята не прощава14:37 - 03.10.2014
==споменът за управлението на ГЕРБ е твърде пресен и никой не е заинтересован да допуснем реванш на една такава сила – социално безчувствена, да допуснем рекетът и репресията на всичко, което е свързано с възможностите на държавата – на данъчна администрация, полиция, жандармерия, отново да се въдворят и да бъде върнат страхът. ...
alfari sirc12:44 - 03.10.2014
prognozni rezultati na alfari sirc za oblast blagoevgrad ,,gerb,3,bsp,3, dps 2,,bbc 1 vmro 1 reformatori ,1
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK