Белица разгроми Бачево в приятелски мач

Снимка: Infomreja.bg

На разигралата се снощи футболна среща между отборите на Белица и Бачево, белишките юнаци тушираха гостите с 3:0.

С този сразителен резултат отборът на Белица стана шампион в областната група за този сезон.

Постиженията в спорта никак не са случайни, тъй като с встъпването си в длъжност кмет на Белица, Радослав Ревански се зае не само с благоустрояването на инфраструктурата в общината, но и с издигане на спорта на подобаващото му място.

Подкрепата му е безрезервна и резултатите са налице, категорични са беличани, които поздравяват за успеха и футболистите, и градоначалника.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

maria08:32 - 31.05.2018
Добър ден моите хора от България Моята проверка за това, как получих заем за купуване на къща от истинска и истинска компания за заем, наречена JOSE LUIS КРЕДИТ ЗА ЗАЕМ, АЗ СЪМ МНОГО БЪДЕЩ ДНЕС И БОГ БЛАГОДЕЛИ JOSE LUIS LOAN COMPANY .website, https://www.joseluisloans.com, да ги изпратите по имейл ([email protected]), можете да добавите личната им книга (https://web.facebook.com/profile.php?id=100009728715420) Казвам се Толедо мария аз съм от София в БЪЛГАРИЯ, търся истинска кредитна компания през последните 5 месеца, за да си купя къща всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и в края на ден, те взеха парите ми, без да дадат нищо в замяна, всичко моята надежда беше загубена, объркана и разочарована, никога не исках да имам нищо общо с кредитните компании в интернет, затова отидох да взема назаем пари от приятел, й казах всичко, което се случи и тя ми каза, че може да ми помогне тя знае заем компания, която може да ми помогне с всяка сума на заем необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че току-що получи заем от тях, тя ме насочи за това как да кандидатства за заема, аз го направих точно както тя ми каза, аз се прилага с тях на електронна поща: уеб сайт (https://www.joseluisloans.com/) никога не съм вярвал, но аз се опитах и ​​най-голямата ми изненада получих заем в рамките на 24 часа, не можех да повярвам , аз съм щастлив и богат отново и благодаря на Бог, че такъв заем подобни компании все още съществуват при тези измами навсякъде, моля, съветвам всички там, които се нуждаят от заем, да посетят уебсайта си (https://www.joseluisloans.com) те никога няма да ви се провалят, и вашият живот ще се промени, както направих моята. Добре се свържете (https://www.joseluisloans.com) днес и вземете своя заем от тях, Бог да благослови Джос Луис заемна фирма за истинската им заемна оферта.  Уверете се, че се свържете с JOSE LUIS LOANS за вашия заем, защото получих моя кредит успешно от тази компания без стрес., Посетете техния уеб сайт https://www.joseluisloans.com/
Браво!22:27 - 28.05.2018
Браво на футболистите, браво на кмета на общината! Напред и нагоре! Успех, беличани! Можете само да се гордеете с кмет, като господин Ревански!
!!!21:25 - 28.05.2018
Поправете си заглавите, мачът беше част от първенството, не беше приятелски....
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK