Баща счупи кана с вино в главата на сина си след имен ден на внучката

снимка: infomreja.bg

Баща разби кана в главата на сина си в квартал на град Кочериново, след като семейството празнувало Архангеловден, предаде БГНЕС. Инцидентът станал към 2 часа след полунощ в кв. „Васил Левски” /Бившия Шарков чифлик/ на гр. Кочериново.

42-годишния Цветан М. празнувал в дома на баща си именния ден на дъщеря си Ангелина. Цветан от около година бил разделен със съпругата си, двете деца живеели при него. След като порядъчно се наквасили, бащата започнал да упреква сина си, че вината за напусналата го съпругата била изцяло негова. След упреците, заслужени или не, двамата се скарали, Цветан замерил баща си с вилица, която за късмет прелетяла край главата му. Преди да започнат да се замерят кой с каквото хване, баща и син „споменали и майките си”. След неуспешния опит да уцели в очите баща си с хвърлената вилица, отецът грабнал полупразната кана с вино и я разбил в главата на сина си.

С линейка на ЦСМП-Рила, пострадалият към 3 часа е приет в МБАЛ-Благоевград. Разкъсната рана от счупената в главата на Цветан кана е обработена и превързана/на снимката/. Пострадалият няма счупен череп, отървал се е само комоцио и тежък махмурлук. Полицията изяснява злополучния семеен скандал.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK