Бареков в Кюстендил: До края на година ще измета БСП, ДПС и ГЕРБ от НС

Николай Бареков и Росен Петров на среща със симпатизанти в Кюстендил, снимки: infomreja.bg

„Има ос на злото в България и тя се нарича БСП, ДПС и ГЕРБ. Може би Румен Овчаров е прав за това, което каза днес, а именно, че единствено Бареков и неговата партия могат да бутнат правителството”, каза в Кюстендил председателят на „България без цензура” Николай Бареков.

Бареков пристигна в областния център, придружен от заместника си Росен Петров.

Лидерът на "България без цензура" даде пример за това, че влиза в политиката чист, за разлика от Борисов и Станишев. ”Борисов нямаше пари да си купи едно палто. Откраднаха БТК и какво ли още не. На Станишев първия му работен ден е като министър-председател”, посочи Бареков.

Той декларира още, че иска първото място и на 25 май ще излезе с бялата риза в НДК и ще каже: „Господа, време е да пометем боклука”.

„Някои ще си отидат вкъщи, но други като Борисов ще отидат да правят компания на Янко Баташки – Лудия в Софийски централен затвор. Ще ви дам и един пример. Харесах едно място в Кюстендил заради минералната вода и то се оказа общинско. Само заради това аз се отказах, защото никога през живота си не съм взимал нещо, което е на държавата”, заяви още Бареков.

За срещата с него, проведена в Килийното училище в Кюстендил, дойдоха десетки симпатизанти на партията, сред които бяха местният лидер Васил Иванов и председателят на ВМРО Георги Петров.

Случайно или не, пред сградата на Килийното училище се появи и Емил Наков. Бившият изпълнителен директор на ПФК "Пирин" - Благоевград успя да разговаря с Бареков, но не остана за срещата.

 

Николай Бареков и Росен Петров на среща със симпатизанти в Кюстендил, снимки: infomreja.bg
Николай Бареков и Росен Петров на среща със симпатизанти в Кюстендил, снимки: infomreja.bg
Васил Иванов /правият вдясно/ - местен лидер на "България без цензура"
Емил Наков бе един от посрещачите на Бареков в Кюстендил

КОМЕНТАРИ

бобо10:54 - 09.03.2014
ще метеш в парламента, само ако почнеш работа като чистачка, или отговорник на нужниците! аман от гладни въшки1
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK