Банско посреща пролетта с красавиците от “MISS INTERNATIONAL TURISM”

снимка: Община Банско

Община Банско е домакин на един от най-престижните конкурси за красота в света – Мис Интернешънъл Туризъм 2013.  Зимната ски-столица на Балканите ще бъде още по-красива в присъствието на прелестните дами от конкурса, които ще дефилират и участват в различни мероприятия в града от 17 до 23 март.

Основната цел на международното издание на конкурса Miss International Tourism е да популяризира туристическите, културните и историческите забележителности на държавата домакин. Да подпомага развитието на туризма, приятелството и културните връзки между нациите.

Конкурсът е създаден преди повече от 25 години в Холивуд, САЩ. Конкурсът се нарежда до едни от най-популярните конкурси като Мис Вселена, Мис Свят, Мис Планета и Мис Европа.

22 март 2013 Банско ще посрещне пролетта с тържесво на красотата. Прелестните дами от Мис Интернешънъл Туризъм ще приветстват гражданите и гостите на града на тържествен спектакъл, част от финала на конкурса. Събитието ще се проведе в Читалище „Никола Вапцаров” на 22 март от 20:30 ч.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK