"Банско" надигра "Септември" (София)

Снимка: ПФК "Банско"

Във втората си контрола, играна на стадиона в с. Склаве (Сандански), „козлите” надиграха третодивизионния „Септември” (София) с 4:1.

Първи откриха резултата септемврийци с гол на Петър Генчев, след грешка в защитата на банскалии. В края на първата част от двубоя изравнителен гол отбеляза Краси Илиев.

През второто полувреме „козлите” поведоха с 2:1 след дузпа, изпълнена от Атанас Чепилов. Предшестван от далечен удар на Любо Илиев, последва и третият гол за банскалии. В края на мача Антонио Ласков отбеляза и четвъртото попадение за „Банско”, след втора дузпа. Така контролата завърши с 4:1 в полза на отбора от планинския курорт.

След двубоя изпълнителният директор на „Банско” Йордан Баряков сподели: „Като цяло съм доволен от момчетата. Все още има умора в някои играчи от тежките тренировки. За съжаление в момента в отбора има много контузени и болни футболисти, които няма как да се подготвят пълноценно. Изпуснахме доста голови ситуации, които се надявам в бъдеще да започнем да ги реализираме на сто процента".

Същевременно стана ясно, че предвидената за 30 януари контрола на „козлите” с „Пирин” (Гоце Делчев) няма да се състой, поради проблеми в отбора на неврокопчани.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//