Balkansky DJ set + curiusvision в Кюстендил

Снимка: Община Кюстендил

На 12-и август кюстендилци и гостите на града ще могат да се насладят на Balkansky DJ set + curiusvision с участието на Иван Шопов и Лора Желязкова! Началото на събитието е 21:00 часа на площад "Велбъжд", Арката.

Българският музикант, продуцент и визуален артист Иван Шопов /Balkansky, е представял музиката и изкуството си в Европа, Южна Америка, Азия и Австралия. 

Издавайки за едни от най-големите музикални компании в света, музиката му достига до всички крайща на света. Зад гърба си има и два албума в колаборация с Теодосий Спасов и Иво Христов, като през 2017г. издава и най-новия си албум в колаборация с народните певици от "Авигея".

Иван ще представи на публиката в Кюстендил музика от най-новите си търсения в посока смесване на български традиционни мотиви с електронен звук. С този микс от звуци и емоции, Иван цели да ви разходи из родния си Балкан, без да напускате слушателската си позиция.

Лора Желязкова е визуален артист, който експериментира със смесването на аналоговото и дигиталното, за да създава пространствено-ориентирани проекти.

Завършва бакалавър по фотография и се самообучава в областта на видеото докато все по-силният й интерес към динамиката на времето, светлината, нейната проекция и отражение, технологиите и тяхното приложение в областта на изкуствата не я насочва към визуализацията на музика, създаването на интерактивни инсталации и работата с нови медии, и технологии.

В момента тя продължава активно своето обучение с магистратурата Дигитални изкуства в НХА, София, България.

Проявата е част от „Кюстендилско лято 2017“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK