Бабич: Излизаме, за да постигнем нашата цел и да зарадваме привържениците си

Снимка: ФК "Пирин"

Той е доволен от футболистите, очаква подкрепа и от феновете

Ден преди подновяването на участието ни в Първа лига с двубоя от 21-ия кръг с Левски на стадион „Христо Ботев“, старши треньорът Олександър Бабич сподели пред www.fcpirin.com своите впечатления от работата с отбора до момента, както и своите очаквания за предстоящата среща.

„Това е първи мач след паузата в шампионата и имаме възможност да се изправим срещу силен съперник от горната половина на класирането. Играем у дома, а присъствието на нашите фенове допълнително ще ни мотивира да покажем не само добро представяне, но и да вземем положителен резултат от този мач. Тук съм от около седмица, изиграхме една контрола и тренирахме на високи обороти в този кратък период.

Комуникацията ми с футболистите на ежедневна база е на добро ниво. Виждам, че са максимално концентрирани, мобилизирани и работят упорито по време на тренировките. Стартовият състав ще бъде определен след последната тренировка. С изключение на контузения Илиан Костов, всички останали са готови за началото на шампионата и очакват първия съдийски сигнал с нетърпение.

Левски има добри индивидуалности, това е силен отбор. Уважаваме всеки съперник, но на терена ще излезем без страх, излизаме, за да постигнем нашите цели и да зарадваме нашите привърженици. Поздравявам феновете на Пирин с подновяването на първенството. Очакваме ги на стадиона“, заяви Олександър Бабич.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK