Автобус прегази краката на млада жена в Гоце Делчев, транспортират я в "Пирогов"

снимка: infomreja.bg

Млада жена от Гърмен е в тежко състояние, след като е била прегазена от автобус в Гоце Делчев. Сигналът за инцидента е подаден около 7,15 часа тази сутрин, съобщха от пресцентъра на полицията.

Пътно-транспортното произшествие е станало в района на кръговото кръстовище в града. Автобусът е изпълнявал редовен превоз по линията Гърмен - Гоце Делчев и е бил препълнен.

По време на движение вратата на рейса се отворила и жената изпаднала на пътя, след което превозното средство прегазило краката й.

Пострадалата е 28-годишната Гергана Кюмкова от село Гърмен, работничка в гръцката фирма "Картопс" ООД - с. Мусомища. Тя е настанена в отделението по реанимация на гоцеделчевската болница с комоцио и тежки фрактури на подбедриците.

Подготвя се транспортирането й в "Пирогов", съобщиха от МБАЛ "Иван Скендеров".

Автобусът е собственост на фирма "Динамо".

Причините за пътния инцидент се изясняват.

 

КОМЕНТАРИ

ббг17:19 - 23.02.2014
направи ми впечатление че в гърция до наи отдалеченото село реисовете са нови подържани.защо тъпака ахмет башев не уреди нови автобуси вместо да създава напрежение.
Възмутен11:47 - 03.02.2014
Е как стана така напоследък голям проблем с вратите на автобусите на това динамо.До сега толкова години е нямало такова нещо,а сега??????Странно!А от клипчето качено в топ преса се вижда играта на учениците с вратите.Нищо чудно да са се заиграли с някоя друга фирма превозвач.
Постоианно патуващ10:43 - 31.01.2014
На истина трагедиата е голяма. Познавам ли4но вода4а на автобуса, тои е много интелигентен и у4тив 4овек. малко са такива хора на този свят. По тази трагедия тои няма никаква вина. Вината е вав този които е развил крана- някои недобросавестен пьтник от автобуса.
.................................10:44 - 30.01.2014
много жалко за момичето,много нелеп инцидент,дано се оправи и не се стигне до ампутация,защото за всеки човек това е толкова ужасяващо,особено за ако е по-млад и в разцвета на силите се.. А какво стана с Ралица,която я прегази влака и за жалост ампутираха крака и,за нея нищо не се пише вече

FACEBOOK