Ауди удари стълб в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

77-годишен благоевградчанин е блъснат от кола

Ауди удари стълб в Гоце Делчев.

Шофьорът употребил алкохол.

На 30 октомври около 00:30 часа на кръгово кръстовище между ул. “Драмски път“ и бул. „Гоце Делчев“ в Гоце Делчев, лек автомобил „Ауди“, управляван от 31-годишен мъж от Хаджидимово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл от платното за движение и се е блъснал в електрически стълб.

В резултат на инцидента, с комоцио и охлузвания по коляното и ръката е пострадала 19-годишна пътничка в автомобила, а с фрактура на двете кости на предмишницата - 23-годишна жена, която също е пътувала в него.

Направената на водача проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела наличие на 0,53 промила, а пробата за употреба на наркотични вещества – отрицателен резултат.

На 27 октомври около 10:15 часа на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград, лек автомобил „Мерцедес“ с 38-годишен водач от Благоевград, завивайки на дясно е отнел предимството и е блъснал с дясното огледало 77-годишен благоевградчанин, който пресичал пътното платно на пешеходна пътека.

Пешеходецът е транспортиран в ЦСМП-Благоевград за извършване на медицински преглед, където е установено, че е пострадал с оток на рамото и болки в коляното. Освободен е за домашно лечение. На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

В с. Плетена, общ. Сатовча, е извършена проверка на лек автомобил „Мицубиши“, управляван от 50-годишен мъж от същото село. Водачът шофира с наличие на 1,54 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е задържан.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK