Атанас Панделов отново начело на ДГС - Благоевград

снимка: dgs-blagoevgrad.com

Инж. Атанас Панделов от днес е назначен за директор на „Държавно горско стопанство Благоевград”, съобщиха от Югозападното държавно предприятие.

Панделов е с дългогодишен професионален стаж в системата на горите.

Той оглавяваше благоевградското горско стопанство преди години. Сега новият директор на ЮЗДП Светозар Михайлов отново му гласува доверие. 

Атанас Панделов е работил и като експерт в Национален парк „Рила”.

Договорът за управление с досегашния директор на „ДГС Благоевград” инж. Калин Зашев е прекратен по взаимно съгласие.

 

КОМЕНТАРИ

везувий10:14 - 16.10.2013
Четох някъде че Зашев станал Член на ДПС. Ако е така няма да се учудя, той е способен на такова предатество.За него е вярна максимата: Аз съм с вас които сте на власт.
йохо-хо10:12 - 16.10.2013
Може ли някой да каже Зашев как бе назначен? С конкурс ли? Нещо сте се объркали.Много добре знаете, че е кадър на ГЕРБ и назначен без конкурс.Чудно е , че сте толкова чувствителни на тази тема.Че кога не е било така?Що се отнася до Калин Зашев не скърбете, пълно е с некадърници и крадци като него.Който и да е директор няма да пропусне възможността да се облажи.ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ: през 2012 г. крупен бизнесмен е подарил на ,,честния" Зашев джип, за ,,заслуги".Направете си извода за какъв човечец страдате.
01209:32 - 16.10.2013
Обзалагам се, че за Панделов никой няма да каже една хубава приказка. Съсед ми е и освен в професионален план (уволяван два пъти) го познавам и в личен план. Какво да напиша, освен, че е толкова голям, че контейнерът пред тях, не може го събра! СРАМ!!!
01109:29 - 16.10.2013
Как не те е срам, бе Михайлов? Сложиха те наистина да си маша в ръцете на страхливците от БСП и ДПС, за да уволниш наред кадърните и да назначиш на техни места пенсионери, алкохолици и некадърници. Как пък едно назначение не направи свестно. Скоро и ти ще си отидеш, и то със съвестта си, която няма да ти даде покой до края на дните ти. Гордей се с постъпките си!

FACEBOOK