Атанас Камбитов: Напълно очакван резултат, който ще се препотвърди на балотажа

Атанас Камбитов и Костадин Хаджигаев, снимка: ГЕРБ - Благоевград

„Благодаря на съгражданите, които ме подкрепиха. Напълно очакван резултат, който на 30 октомври ще се препотвърди", коментира кандидат-кметът на Благоевград от ГЕРБ Атанас Камбитов, събрал най-много гласове в своя полза на местния вот. 

Според Камбитов резултатът е добър за ГЕРБ и показва, че стратегията, предизборната кампания и проектите, заложени в управленската програма, са оценени от благоевградчани.

"В седмицата до балотажа ще акцентираме на срещите с гражданите. Още в началото на кампанията казах, че единствената коалиция, в която влизам, е с тях. Така ще бъде и в следващите дни до 30 октомври", увери Атанас Камбитов.

Кандидатът на ГЕРБ и опонентът му от БСП Емил Костадинов ще се борят за кметския стол в Благоевград на балотаж тази неделя. За Камбитов гласуваха 14 933-ма избиратели. Кандидат-кметът на БСП Емил Костадинов получи доверието на 7 949 гласоподаватели. От надпреварата отпадна канидатът на Коалиция "ЕКИП" Владимир Елезов, който получи с 341 бюлетини по-малко от отчетените за Костадинов.

 

КОМЕНТАРИ

НЕБЕСЕПАР19:32 - 25.10.2011
ЦЕЛУНЕТЕ СЕ БЕ! ОЩЕ НЕ БЯХМЕ ВИЖДАЛИ ЮДА ДА ЦЕЛУВА ЮДА.
ДО ИВАЛИН15:04 - 25.10.2011
ИВЕЛИНЕ,СИГОРЕН СЪМ,ЧЕ НЕ ЗНАЕЩ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА КАМБИТОВ В ГОРСКИТЕ СТОПАНСТВА. БОГАТЕЕ НА ХАЩ ГРЪБ,/
ДО ИВАЛИН15:04 - 25.10.2011
ИВЕЛИНЕ,СИГОРЕН СЪМ,ЧЕ НЕ ЗНАЕЩ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА КАМБИТОВ В ГОРСКИТЕ СТОПАНСТВА. БОГАТЕЕ НА ХАЩ ГРЪБ,/
герберка16:55 - 24.10.2011
Колко ли пари раздадохте, за да постигнете този резултат. А колко хора гласуваха за Вас от страх да не загубят работата си, защото ще има репресии на работното място. Нагли, некомпетенти и арогантни сте всички от ГЕРБ и не спирате да заплашвате хората с наказания и уволнения, когато властта е във ваши ръце.

FACEBOOK