Атанас Гиздов: БСП ще спре партизанщината в управлението и ще заложи на ясна и праволинейна политика

Снимка: БСП

Гиздов изрази надежда, че след изборите политиците ще заровят томахавките

БСП ще спре партизанщината в управлението и ще заложи на ясна и праволинейна политика за доходите на българите. Гласувайки за социалистическата партия хората ще получат управление, каквото в момента е необходимо на държавата - честно и отговорно. Това заяви в интервю за Дарик радио Атанас Гиздов, кандидат за народен представител от БСП за България в Благоевградска област. 

По думите му всяка власт, която поема управлението на страната в последните години извършва партизанщина – сменя едни хора с други, и вместо да намалява административния апарат, той расте. Това от една страна е бреме за бюджета, а от друга води до безкрайно чиновническо протакане на всякакви въпроси. В програмата си БСП предвижда да се сложи край на това, категоричен бе Гиздов.Той е представител на гражданската квота в кандидатдепутатската листа, но признава, че винаги е бил близо до социалистическата идея. 

„Правото на глас е свещено право, чрез което всеки човек дава волеизявлението си кой да го управлява. Затова колкото по-масово е гласуването, толкова вотът ще е по-точен“, каза още Атанас Гиздов. Според него повече хора трябва да гласуват за „БСП за България“, тъй като се е доказала като партия с праволинейна и ясна политика по отношение на доходите и социално слабите. 

Кандидатът за народен представител Атанас Гиздов изрази надежда, че след изборите на 14 ноември политиците ще заровят томахавките и ще започнат да вземат разумни решения. „В страната ни всеки е срещу всеки, понякога дори без да знае защо. Затова би трябвало политиците, които бъдат избрани, да живеят с мисълта, че те работят за хората и за благото на държавата“, категоричен е Атанас Гиздов. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//