Асим Адемов засади елха в парк "Бачиново"

снимка: Областна администрация - Благоевград
Областна администрация-Благоевград върна обратно в природата коледното си дръвче. Днес живата елхичка беше засадена от заместника на областния управител Бисер Михайлов -  Асим Адемов в района на градския парк Бачиново. Инициативата е във връзка с обявена и стартирала в края на миналата година кампания на Министерството на земеделието и храните и Изпълнителна агенция по горите за опазване на българската гора и природа за връщане на коледните дръвчета отново в естествената им среда.
 
Областната управа в Благоевград отправя апел към всички институции, учебни заведения и граждани да се включат в инициативата на Министерството на земеделието и горите в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, които  ще организират и Национална седмица по засаждане на живите елхички. 
 
В Благоевград, общината вече е определила конкретно място -  това е свободен терен по алеята за парк Бачиново срещу детската площадка. 
 
Областна администрация Благоевград благодари предварително на всички за подкрепата за опазване на българската гора и природа.
 

КОМЕНТАРИ

QnQ19:05 - 06.02.2015
Eхеееее и до каде е стигнал??? 800лв заплата и пионка на Герберите, турчин и начален даскал Е,И ??? Аз не съм гербер не лижа задници I.T.специалист 3000лв.минимум..е кой кого ще стигне.ха-ха-ха
ккккккккккккк15:22 - 06.02.2015
Долни, мръсни простаци сте всички коментирали човек който не можете да стигнете никога
orhan11:56 - 18.01.2015
tozi kradec pocna da lije i danacnite v danacnata si deklaraciqa ne kazva ce ima apartament v turciqa i polucava po 500 leva naem
wfwi16:22 - 13.01.2015
Не се знае дали е.еама се знае кого и колко прииба и костюмето им останаха в гардеробите и сега не им остана друго и се утешават с драскотене по форумето оти и носовете си не показват навън от срам и страх,смелчугите!

FACEBOOK