Арестуваха трима румънци, пребили и ограбили свой сънародник в заведение край Сандански

снимка: infomreja.bg, архив

Криминалисти от Сандански задържаха румънски граждани, извършители на грабеж. За инцидента, станал в късния следобед вчера, подал сигнал в РУП – Сандански потърпевшият, също румънец. Той съобщил, че към 16.30 ч. в стопанисвано от него заведение край главен път Е-79 бил нападнат, бит и ограбен от трима мъже.

След като му нанесли побой, грабителите му отнели портфейл със сумата от 800 евро и 200 лв. След деянието си нападателите се оттеглили с черен автомобил ”Ауди”. Пострадалият е с явни белези от побой по главата, уточниха от пресцентъра на полицията.

Незабавно са предприети издирвателни действия, като за случая са сезирани и служители на Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Автомобилът с грабителите е установен на главен път Е-79 в района на Дупница.

В аудито са пътували румънските граждани Д.К., П.Д.и С.М. Тримата румънци са задържани от дупнишки полицаи и конвоирани до РУП - Сандански. Извършителите на престъпното деяние са задържани с полицейска заповед за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и е сезирана прокуратурата. Процесуално-следствените действия по документиране и доказване на престъплението продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK