Арестуваха мъж, стрелял по ел. табла с ловна пушка

Снимка: Infomreja.bg

Задържаха крадец, задигнал пари от къща

39-годишен мъж от Сапарева баня през нощта на 10 декември е повредил 2 електрически табла с електромери чрез произведени изстрели с ловна пушка. Задържан е от служители на РУ - Дупница, иззето е ловното му оръжие, информират от пресцентъра на ОДМВР - Кюстендил. Образувано е досъдебно производство по случая. Уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са установили и задържали извършител на кражба на пари от къща в града. Кражбата бе заявена на 2 декември. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ – Кюстендил,  продължава под надзора на прокурор.

Кражба на пари от къща в с. Пиперков чифлик е  заявена в края на миналата седмица в РУ - Кюстендил, местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 21-годишен мъж за притежание на наркотично вещество – при личен обиск у него са открити 2 спейсбек, реагиращи на кокаин. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK