Апостол Апостолов: Давам лиценза на Пирин, ако SS-овците публично се извинят за ЯМКСС!

снимка: infomreja.bg, архив

Какво се случи мили момчета?

Забравихте си репликите? Или си глътнахте граматиката?

Защо заглъхнала подвикванията ви по трибуните **** Симитли е село?

Или просто се засрамихте от себе си? Защото във вашите ръце, в ръцете на най-милото за всеки отбор и спортист- феновете, някои хора ви дадоха златен отбор. Тогава бяхте голямата работа... ама се провалихте! Безславно затрихте един отбор със славна история.

А сега се оглеждате за спасителен пояс за любимия ви Пирин, храните надежда с вперен поглед ту в кмет, ту във футболни легенди и... жадно гледате към лиценза на тези, които наричахте селяци.

Мили момчета,

Човек съди и квалифицира, когато създава и може и сам. Е, доказахте и вие че можете, но да рушите.

Септември Симитли от три години се състезава в професионалния футбол и още е там. Септември Симитли има достойна публика и културни фенове, които държат на любимия си отбор. А вие изпратихте вашия славен Пирин да се състезава в селските бундеслиги. И незнайно защо решихте да се заяждате, не на ниво, и със съседа, от когото сега чакате помощ.

Мили момчета,

Един фен дава сърце и душа за любим отбор. Ако сте истински фенове, признайте си грешката! Извинете се публично на отбора Септември Симитли, на публиката и на жителите на община Симитли. И ще имате лиценз за „Б” група. Ще направим и отстъпка в цената!

А ние ще продължим по своя си път. Ще създаваме таланти в ДЮШ, които да подсилват редиците на най-добрите отбори.

Да ви видим достойнството!

Ако го нямате, дерзайте в долните дивизии! Желая ви успех и стискам палци на бившия ми отбор- Пирин Благоевград.

Апостол Апостолов,

кмет на Община Симитли
или както ми казват „финансов благодетел” на Септември Симитли

Писмото до медиите се публикува без редакторска намеса!

 

КОМЕНТАРИ

герила22:19 - 27.01.2012
Поли сиромаха клет Цял живот е селски кмет Днеска се напънал остро И изказал глупост проста Градската ни гарнитура Да се извини на селяндура Че обидили се симитличаните горки Братята на Пернишките орки Поли всичко в теб смърди Грешка на приридата си ти Ето наш'то извинение Вечно да си в погребение И да не забравяш нивга ти Че където и да си Цчлата страна крещи: ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ !!!
gerila23:29 - 26.01.2012
Млъкни нещастник, защото следващия път когато те копна на една ръка ръстояние ще ти избия поне един зъб. Мама ти дееба проста.
gerila23:27 - 26.01.2012
Коментарът на "the green" има съвсем малко възможности. Банскалията е твърде тъп за да пише по форумите, Кире Русия е твърде горд за да коментира глупости, Сукси е достатъчно интелигентен за да си трае. Остават Боби Баща и Николай Ризов. Боби Баща е страхлив, а Николай Ризов отговаря на всички условия -
яж22:04 - 26.01.2012
Поли е големец, нема кой да го стигне

FACEBOOK