Ансамблите на „Велбъжд” с най-оригинални съчетания

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

При оспорвана конкуренция в София се проведе държавното първенство за ансамбли – девойки младша, девойки старша възраст и жени. Ансамблови съчетания с различни уреди представиха 24 клуба от страната. Двата ансамбъла на „Велбъжд” се класираха на 10-то място, след като оставиха след себе си софийските ЦСКА, „Академик” и др.

Девойките младша възраст на „Велбъжд” изпълниха съчетание с 3 топки и 2 въжета в състав - Ивана Карамфилова, Надя Страхилова, Надежда Георгиева, Андреа Валентинова и Ралица Йорданова подготвени от треньорката Валя Машова. Девойките старша възраст с треньор Людмила Кадийска изиграха съчетание с 5 топки в състав - Елена Близнакова, Десислава Илиева, Соня Владимирова, Деница Кирилова и Йоана Кадийска.

„Нашите гимнастички играха много добре, дадоха всичко от себе си и успяха да направят добро печатление на зрителите и съдиите. Получиха похвала от президента на БФХГ Мария Гигова и Мария Петрова за най-оригинални съчетания, което се дължи на тяхните треньорки. Доволни сме от представянето на състезателките ни на този етап, защото успяхме да оставим зад гърба си много елитни отбори от страната”, сподели президентът на клуб „Велбъжд” Блага Шишкова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK