"АНИОН БИО" ЕООД - гр. Кюстендил - официален вносител на дамски превръзки „АНИОН“ от Дубай

"АНИОН БИО" ЕООД е официален вносител на дамски превръзки „АНИОН“ от Дубай.

Фирмата е създадена през 2013 г., с ЕИК: 202762065, със седалище в гр. Кюстендил.

Онлайн магазинът www.anionbulgaria.com е отворен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без да ангажира цялото ви време и внимание. Всяка поръчана стока пристига на място и за минимално кратко време. Преди покупка желателно е да се направи регистрация в сайта и да се запознаете с общите условия на нашия онлайн магазин.

Предприемчив бизнесмен решил да потърси решения за здравословен начин на живот, след като майка му починала от онкологично заболяване на матката. Той се сетил да заложи на нанотехнологиите, за да подобри човешкото здраве и направил истински бум с продуктите си, в основата на които е малка анионна лентичка. Така започнало производството на първите дамски превръзки с анионна лента. За първи път на пазара в Хонконг, Сингапур и Малайзия се появили уникалните продуктите, плод на традиционната китайска медицина и иновации.

АНИОНИТЕ са витамините на въздуха. Здравето на хората е в пряка зависимост от съдържанието на аниони във въздуха. Когато сме сред природата ние се чувстваме свежи и спокойни.

Анионът представлява йон, натоварен с отрицателен заряд. Дамските превръзки “АНИОН” на всеки кубически см освобождават 6070 аниона. Благодарение на голямата си концентрация те отстраняват бактериите, микробите и алергените. Подобряват кръвообращението и подпомагат естествената способност на женския организъм за самоочистване.

Дамски превръзки „ANION“ са Вашият комфорт и здраве!

По естествен начин те облекчават дискомфорта при менструация.

За да бъдете здрави и да се чувствате комфортно по време на месечния цикъл, използвайте дамски превръзки "АНИОН"!

В живота си всяка жена има моменти, когато половата й система е особено податлива към развитието на възпалителни процеси. Ето защо е изключително важно да се изберат подходящите дамски превръзки – с анионна лента, за да се потисне размножаването на бактерии и вируси и да се укрепи имунната система. Препоръчително е по време на менопаузата да се използуват ежедневни дамски превръзки - коригират ендокринната система, подобряват метаболизма, укрепват имунитета и осигуряват комфорт. 

Дамските превръзки "АНИОН" се отличават от всички други видове женски превръзки, те имат оздрaвително въздействие не само върху пикочно-половата система на мъжете и жените, но и оказват положително въздействие на всички системи на организма. 

В цял свят напоследък нараства интереса към лечебните свойства на анионити, защото благодарение на нанотехнологиите се откриха огромни възможности за тяхното приложение в сферата на здравоопазването.

www.anionbulgaria.com

[email protected]

GSM: 0878 846 736

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK