Ангелина Станоева от „Възраждане“ с приоритети за цялостно развитие на Сапарева баня

Снимка: ПП "Възраждане"

Кандидат-кметът Ангелина Станоева с отворена среща в Овчарци

В село Овчарци, община Сапарева баня бе проведена открита среща с кандидат-кмета от “Възраждане” Ангелина Станоева.

На събитието кандидатът за кмет на Общината - Ангелина Станоева запозна присъстващите с приоритетите в програмата й, която включва няколко основни и важни точки:

За подобряване на инфраструктурата както в града, така и в селата -  преимущество ще имат селата, тъй като там улиците са в плачевно състояние.

За нерегламентираните сметища, които са един от най-наболелите проблеми в общината, решението,  което бе посочено е да се стимулира разделното събиране на отпадъци и да се извозват до местата за преработка, както и да се предостави услуга за извозване на строителни отпадъци.

Относно прозрачността и целесъобразното изразходване на общинските ресурси -  цели се създаване на функционален сайт на общината, в който гражданите да се запознават с бъдещите намерения за действия на общинското ръководство.

За да се използват природните дадености на Общината и да се развива активна туристическа дейност,  са нужни информационни табели и указателни знаци за природните забележителности в Овчарци. На много места е нужно подновяване на маркировката за пешеходните маршрути. Ще се работи интензивно и целенасочено, за да се постигне това.

“За запазване и развитие на културното наследство в селото има самодеен фолклорен състав. Намеренията ми са да се стимулират проявите на състава и да се откриват нови групи, в зависимост от интересите на гражданите.

За децата и подрастващите ще се работи за предлагане на няколко вида спорт”, коментира на срещата с граждани кандидат-кметът от “Възраждане”.

След представянето на програмата бяха представени  и останалите членове на листата за кандидат-съветници, предложени от “Възраждане”, които се обявиха за сигурно и прозрачно управление, с мисъл и грижа за хората.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK