Ангел Рамов-Папиката от кв. "Комсала" в Гоце Делчев уби с нож за дюнер балдъзата си

Ангел Рамов-Папиката

Мъж от ромския квартал Комсала в Гоце Делчев уби 26-годишна жена. Ангел Рамов, известен като Папиката, след семеен скандал, е заклал с дълъг нож за дюнер Диана Крумова - сестра на бившата му съпруга. Престъплението е извършено в Германия.

Жената е починала на път за болницата, а убиецът е задържан от германските власти .

Преди около половин  година Рамов и съпругата му се разделили окончателно и тя заминала за Германия при сестра си Диана и зет си Стоян, за да се отърве от бившия си съпруг, с когото имат 2 деца. Преди месец обаче в Германия и в града, в който живеят и работят двете сестри и съпругът на жертвата, пристигнал и Папиката.

Негов приятел му изпратил пари, за да отиде при него в Англия, където му бил намерил работа, но вместо там, криминално проявеният ром заминал за Германия да мъсти за раздялата с бившата си съпруга.

Цялата драма се разиграла в немско заведение за бързи закуски, където между четиримата избухнал скандал. Пред очите на най-близките й, пред персонала и клиентите на пицарията Папиката грабнал дългия нож на дюнерджията и го забил в гърдите на бившата си балдъза.

Последно името на Ангел Рамов нашумя в Гоце Делчев с поредния му арест. Той бе арестуван в кантората на гоцеделчевски нотариус, пред когото пробвал да изповяда сделка за продажба на чужди имоти в Гоце Делчев и гърменското село Балдево с фалшиви документи.

Папиката е стар познайник на органите на реда. Съден е предимно за измами и побоища. Той е най-издирваният измамник в ромския квартал в Гоце Делчев от множество хора,   на които дължи пари.

Жителите на кв. „Комсала” очакват тялото на убитата Диана да бъде транспортирано за погребение в родния й Гоце Делчев.

 

Убитата Диана Крумова

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//