Андрей Новаков и Даниела Савеклиева с дарение за децата с епилепсия в Благоевград

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков и народният представител от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева направиха дарение на Асоциацията на родителите на деца с епилепсия в Благоевград.

Младият евродепутат подари музикална уредба и дискове с детски песни за часовете по музикална терапия. Всяко дете получи и подарък от народния представител Даниела Савеклиева.

"Приела съм за своя кауза каузата на родителите на децата с епилепсия и се опитвам да помагам с каквото мога. Радвам се и съм благодарна на най-младия евродепутат Андрей Новаков, който е представител на Благоевградска област в Европейския парламент, че се включва в инициативите в помощ на Асоциацията”, каза Даниела Савеклиева.

Ива Поповска, председател на АРДЕ, благодари на Даниела Савеклиева и Андрей Новаков за отзивчивото отношение към нуждите на сдружението.

„Това е поредният път, в който се отзовавате на наша молба за помощ. Благодарение на вас сега децата могат да провеждат освен терапевтичните часове по изобразително и приложно изкуство и по музика”, коментира Ива Поповска.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

netuno21:36 - 02.02.2015
Novakov Blagoevgrad se gordee s teb!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK