Александра Жекова и над 150 състезатели участваха в състезание по бордеркрос на Осогово

Снимки: Личен архив

В продължение на 4 дни Ски център „Осогово“ в едноименната планина над Кюстендил бе домакин на стартовете от националния и международен / FIS / сноуборд календар, за деца и юноши, мъже и жени. Сред участниците бе най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова, която спечели надпреварата по бордеркрос.

„Благодаря ви за радостта, с която ни дарихте на Държавното първенство по сноуборд. Страхотно е, че има толкова много талантливи деца, вярвам че с желание, труд и постоянство от тях ще излязат шампиони!
Поздравявам семействата и треньорите за усилията, които полагат, благодаря от сърце на тези, които подкрепят и развиват нашия спорт“, заяви в личния си профил в социалните мрежи, Александра Жекова.

Спортният празник събра над 150 състезатели по сноуборд от България, Русия, Гърция, Северна Македония и Румъния.

"Състезателните дни приключиха. Беше вълнуващо. Имаше усмивки, сълзи, драма, много нови уреди в парка и най - вече любов. Честито на победителите, а за останалите остава утехата, че паркът и крос трасето остават за свободни тренировки. Благодарим на всички", каза и Явор Спиридонов от Ски център Осогово.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK