"Акро-Арт" - Габрово, спечели Купа Независимост в Кюстендил

Снимки: Личен архив

В проявата участваха над 100 състезатели от цялата страна

"Акро-Арт" - Габрово, спечели Купа Независимост в Кюстендил. „Петото поредно издание на Купа Независимост е вече факт. Искаме да благодарим на всички български клубове, включили се в състезанието по скокове на батут.

Общият брой на участниците през 2020г. надхвърля 100. Въпреки нестандартните условия и стриктно спазване противоепидемични мерки, състезанието протече безпроблемно“, обявиха организаторите – СК „Евротрамп“ - Кюстендил.

Купа Независимост отиде при отбора на "Акро-Арт"- Габрово, който събра най-много отборни точки. След тях се нареждат отборът на Русе - "Имидж" и на трето място е отборът на Ямбол - "Енчо Керазов".

„Благодарим и на нашите спонсори и официални гости - почетният консул на Република Индонезия - негово превъзходителство г-н Борислав Петров, председателят на Българска федерация по скокове на батут, г-н Стоян Димитров, г-н Васил Шишков и г-н Етиен Леви.

Разбира се, турнирът нямаше как да се осъществи и без екипът, който отговаряше за подреждането на залата и сигурността на състезателите. Изключително радостни сме, че успяхме да осъществим Купа Независимост в нестандартната за всички ни 2020г.“, обявиха още от СК „Евротрамп“ – Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK