Акция „Купен вот“: Проверяват 5 обекта в ромския квартал на Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Действията продължават по села и квартали в Кюстендил и Дупница

Специализирана операция се провежда на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница  за противодействие на конвенционалната престъпност и недопускане на нарушения на политическите права на гражданите, установяване на издирвани лица и извършители на престъпни деяния.

Операцията е разпоредена със заповед на директора на ОДМВР, в екипите са включени служители на ГД „Жандармерия“, НАП и БАБХ

"По разпореждане на директора на ОД на МВР Кюстендил се провежда специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност на територията на РУ Кюстендил.

Операцията е насочена и към противодействие на престъпленията свързани с данъчна, осигурителна система, закона за храните, противодействия на престъпления свързани с изборното законодателство и политическите права на гражданите.

Към момента текат действия на територията на ромския квартал "Изток" в общо 5 обекта, след което операцията ще продължи на територията на малките населени места и в квартали в Кюстендил, където задачите ще бъдат същите", съобщи началникът на сектор Охранителна полиция в РУ – Кюстендил, Боян Миленков.

Той обяви още, че към този момент няма арестувани. Проверяват се и сигнали за купуване на гласове.

Резултатите ще бъдат обявени следобяд.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK