Абитуриентите от НПГ "Димитър Талев" - шествие на младостта и красотата /СНИМКИ/

снимки: infomreja.bg

Алеите в гоцеделчевския парк буквално побеляха от изсипаните десетки килограми ориз върху 180-те абитуриенти по време на грандиозното и изпълнено с романтика дефиле на възпитаниците на НПГ „Димитър Талев" с директор Благой Мигдин.

Тази година организацията на празника бе променена. По инициатива на РУП-Гоце Делчев, ръководството на училището и местната управа бе спестено блъскането и струпването пред входа на школото по време на абитуриентската фиеста.
Не се наложи спиране и отклоняване на  движението по централния булевард „Гоце Делчев”, от което най-благодарни бяха шофьорите.

Вместо пред входа на школото, което е буквално на входния булевард, лъскавите джипове и лимузини оставяха абитуриентите пред централния вход на обновения парк, а очарователните принцеси и кавалерите им като в истинска приказка дефилираха сред живописна зеленина и кортеж от близки и роднини.

Да бъдат щастливи, умни и добри, да реализират мечтите си и да бъдат достойни хора, пожелаха на випускниците директорът Благой Мигдин, класните им ръководители и преподаватели.

Без нито един сигнал за нарушаване на обществения ред и нощната тишина преминават абитуриентските балове в целия регион.

Двете най-големи средни училища ПМГ „Яне Сандански" и НПГ „Димитър Талев” в петък и събота  изпратиха общо над 300 абитуриенти.

Отделно баловете си празнуваха младежи и девойки в Гоце Делчев от училищата в общините Гърмен и Сатовча.
Всички преминаха без каквито и да са произшествия и нарушения, съобщиха от полицията в Гоце Делчев. Обстановката по време на младежките фиести е много по-спокойна в сравнение с предишни години. Надяваме се и в следващите дни тенденцията да се запази, коментираха от полицията.

Тази вечер е последната празнична нощ за завършващите младежи в Гоце Делчев. На ход са абитуриентите от ПГ „Пейо  Яворов”.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

2313:57 - 29.05.2013
е не всички хвърлят със злоба.. хвърля се по малко а и всеки си хвърля по свой хора :)
съвет12:06 - 28.05.2013
Един съвет от мен за следващите абитурентки - носете си по едно паве, и ако някой идиот ви замери с ориз, връщате жеста с павето...
Ели08:29 - 27.05.2013
те не хвърляха за адет ориз ,те просто замеряха , много зле замислено
Хахахаха18:35 - 26.05.2013
и бяха купили от най- скъпия - 2.80 лв. пакета ,да бяха направили една голяма тепсия спилаф по добре отколкото сутринта да го изметат и хвърлят на боклука метачите на парка . Ако тревата в парка се полива пообилно може и там ориз да поникне хахахах. Да са живи и здрави догодина да се съобразят че не е приятно бельото и косата да ти е пълна с ориз .

FACEBOOK