80 първолаци прекрачиха прага на Първо ОУ ”Св. св. Кирил и Методий” в Гоце Делчев, 640 ученици отрупаха с цветя учителите си

Новият директор на училището Людмила Дерменджиева плисна менче с вода и пожела "На добър час" на всички ученици, снимка: Infomreja.bg

640 ученици, от които 80 първокласници, днес с трепет и положителен заряд прекрачиха прага на Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев.

Огромният цветен и красив рояк от празнично облечени деца и родители бе посрещнат от невероятния учителски колектив, който в годините доказа, че обича и уважава себе си и най-вече професията си. 

Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" днес бе и единственото училище в Гоце Делчев, което посрещна възпитаниците си с двама директори, а именно - излязлата неотдавна в пенсия, обичана и уважавана от колеги, ученици и родители - Катерина Янева, както и спечелилата конкурса за неин наследник Людмила Дерменджиева, която в качеството си на директор днес за първи път удари първия звънец на новата учебна година и поля с менче вода пътя към училището на 80-те първокласници и всички ученици и учители от учебното заведение.

Точно в 9 часа стартира първият учебен ден от новата 2016/2017 учебна година. Празнично украсеният двор на училището се оказа малък, за да побере 640-те ученици, техните родители и родителите и близките на първокласниците, които бяха дошли да ги изпратят и да им пожелаят успешна нова учебна година.

Талантливи ученици бяха подготвили прекрасна тържествена програма, посветена на първокласниците и първия учебен ден, които за прекрасните си изпълнения получиха бурните аплодисменти от ръководството и гостите на училището, самите ученици и родителите, които бяха едни от най-щастливите в днешния ден.

От името на родителите приветствие към първокласниците, учениците, учителите и гостите поднесе адв. Магдалена Пиринска-Стефанова, която е и общински съветник от БСП в Гоце Делчев. 

"Благодарим ви за доверието, че избрахте нас", се обърна към родителите в първия ден от новата учебна година директорът на елитното училище Людмила Дерменджиева, която допреди конкурса бе част от учителския колектив на същото училище. 

А на колегите си пожела: "Бъдете преди всичко здрави, мъдри и много търпеливи, защото децата от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" заслужават най-доброто обучение, отношение и образование". 

„Уважаеми учители, поверяваме ви децата, защото знаем, че вашият колектив винаги се е ръководел от веруюто, че "Знанието е сила", който факт е доказан и се вижда от успехите на учениците в училището, което от днес вече е и наше", заяви адвокат Магдалена Пиринска-Стефанова. 

Тя, директорът Людмила Дерменджиева, Катерина Янева, чието сърце остава завинаги в Първо ОУ, общинският съветник Андрей Радонов и родителите на ученицие пожелаха на учителите и децата успешна и ползотворна учебна година, изпълнена с много знания, успехи, положителни емоции и духовно извисяване. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK